Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ez a szó, hogy SZERELEM sok emberben beindit különféle érzelmeket. Van kiben talán olyan vágyakat, mint kisgyermek a sütis pult elött  alig várja, hogy rámutathasson kedvenc szinü-illatú nyalánkságára, majd a szájában érezze azt a  finom-édes mámorító ízt, ami neki abban a percben a legnagyobb boldogságot jelenti.. Semmi másra nem tud összpontosítani, le sem veszi szemét a zsákmányáról, és már a szájában érzi az ízét. Ha nem kapná meg?:) Hisztizik, Hm néha elöfordul. Zsarolás,? Valamilyen formában talán ez is elöfordulhat. Ha nagyon kivánja azt a finom ízt, érezni is, nem csak nézni. ...":::::Jól neveltség.::::."... otthagyná valaki egy tiltó szóra? Nem lehet a tiéd! Nem kaphatod meg! Ez túl nemes neked! -drága? Sokan biztos nem adnák fel ilyen könnyen. Mert mig nincs túl a kezdeti varázslat- édes izén, addig csábítja az a süti, úgy mint a szerelem ize.

network.hu

Címkék: szerelem

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ábrán Álmos üzente 12 éve

Vajon mi a különbség boldogság és öröm között?
Tudjuk-e mi a különbség harag, düh és indulat között?
A legtöbb ember nem tudja a választ. Az érzelmeket nem időbeliség alapján magyarázzuk, azaz az öröm nem azért öröm, mert rövid, a boldogság nem azért boldogság mert hosszú. Akkor mi a boldogság? Hogy Jungot idézzem, a lélek harmóniája. Az öröm egy adott esemény által kiváltott jóérzés. Szókratészt követve természetesen ez is továbbfűzhető.
Mivel a legtöbb ember kondícionálatlan, ezért nem képes a maga teljességében megélni egy érzést. Példának az első barátot/barátnőt kellene felhozni. Mikor először összejön az első társas kapcsolat, a legtöbb ember "örömöt" és "boldogságot" érez. Itt azonban megjelenik a kondícionálatlanság és ez az érzés hírtelen egy külső esemény hatására összeroppan. Nem képes egy adott állapotot fenntartani, mert nem irányítja magát. Pedig az érzelmek irányíthatóak. A legtöbb ember ehhez sem a módszereket sem az eszközöket nem ismeri.
Minden a mi megélésünk kérdése, hiszen magunknak mi vagyunk a világ közepe. Kiteljesedni, véleményem szerint azonban csak megfelelelő önismerettel, önreflexióval, tudással és kondícionálással lehet.
Itt pedig erősen kettéválik, hogy ki keres külső, ki belső célokat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Édesek!

Válasz

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu