Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 network.hu

 Világegyetem változásai /Tejút örvény/ és a Föld Poláris /dőlés/ mozgásából adódóan változik a Kozmikus Helyzetünk,ebből fakadóan ha nem is egy Emberöltőn,de Évezredenként /2160 év egy Világhónap/ megváltoznak az életkörülmények. Asztrális szempontból ez azt jelenti, Földünk helyzete megváltozik az Első Rendű Állócsillagokhoz viszonyítva./Sirius,Spica/ stb.Ezért a Világegyetemben Kauzális összefüggés van. Korunk egyik kiemelkedő életminőséget jelölő tartalma az Univerzum vagy Eleve Elrendeltetés Törvénye lett. Olyan energiák érkeznek a Tejútról 2012 után,melyeket csak a Messionosztikus Bolygók képesek közvetíteni. /URÁNUSZ,NEPTUNUSZ, PLÚTÓ/  Azok az emberek akik e hárombolygó hatása alatt születtek napjainkban "felöltik" a bolygó Principiumait. (alapanalógia) PÉldául ha valakinek Születési bolygója a háromegyike,az  magával hordozza a Messionisztikus küldetést is. Személyes Tapasztalataimra Építem az elméletemet, Megfigyelésekre alapozom a Feltevéseim,mert a JUPITER  által nyert beavatásom e világba (Szül. Bolygóm) öszekapcsolódott a NEPTUNUSZI  elemi erőkkel HALAKSÁGOMBÓL  fakadóan. NYILAS  A:S:C. csak hab a tortán Nem dicsekedni akarok csak példának hoztamfel e tényeket. Végezetül az elméletemmel kapcsolatos bővebb tájékoztatást Web lapkaimon találsz ! 

 <http/kaldeus G-portál> erről nyílik a többi. Találsz Horoszkópot,és a Sprituális világgal összefüggő fejtegetéseket,Előadások anyagát,Videókat,leírásokat stb. Köszönöm Szépen , hogy elolvastad ! 

Címkék: elfogadni. felismerni ismerni megfigyelni

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu