Kis türelmet...
Az egyik ismerősöm panaszkodott, hogy zsíros és fűszeres az előfízetett ebédje...
Ha viszont saját magunk készítjük el, akkor olyan sósra, füszeresre, zsirosra csinálhatjuk az ételeinket, amely már nem árthat meg!
Például nem használok bolti fűszerkeverékeket. Ezek kevésbé háziasak, inkább éttermi " ízűek".
A fenti képen látható ételt is olyan növényekkel füszereztem, amely a saját kertemben megteremnek. Ilyen a fokhagyma, vöröshagyma, petrezselyem, sárgarépa és egy csöpp borsikafű.
Egy kevés tengeri sóval a csirkecombokat állni hagytam, majd kevés zsiradékban mindkét oldalát kicsit megsütöttem. majd tepsibe raktam, amelyre a fenti kerti növényeket tettem, annyi cukkinivel, hogy nem is látszott a hús tőle. Fóliával letakarva a remben megpároltam.
Akinek nem tetszik ne egye....
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 274 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!