Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Laci mézes

(Glutén/laktóz mentes)
A tésztához: 1 tojás, 10 dk margarin v. vaj, 10 dk cukor, 2 ev.k méz 1 kk szódabikarbóna, 4 ev. k tej vagy több(kb 1dl), 40-45 dk promix lisztkeverék.
Tetejére:3 evőkanál étolaj, 1 tábla étcsokoládé felolvasztva.
Elkészítés:A tejet felmelegítjük a cukorral, margarinnal ha kihült hozzáadjuk a szódabikarbónás lisztet és tojást. Összegyurjuk és
4-5 lapba sütjük.
Krém: 20 dk margarin/vaj kikeverünk 10 dk cukkorral és 1 vaniliáscukorral. Fél liter tejben besűrítünk 4-6 kanál rizsdarát(darált rizs). Ha kihült hozzáadjuk a habosított margarint.
A tésztákat a megfordított tepsire vagy lapos tepsiben terítjük,180 fokon kb hat perc alatt kisütjük.
Másnap a krémmel, baracklekvárral megtöltjük, tetejére a csokoládét öntünk, hidegre rakjuk, harmadnap szeleteljük.

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 113 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

M Imre üzente 2 éve

Köszönöm a számítástechnika klubos leírás megosztását! Ödv, Imre

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

http://szamitastechnika.network. hu/blog/szamitastechnika-klub- hirei/kepfeltoltes-a-network- weboldalon-az-adobe-flash- hasznalata-nelkul

Gulyás Zoltán üzente 3 éve

Képfeltőltés 2021 január 01-től:

Gulyás Zoltán üzente 7 éve

Így van, de már törölte...Kösz!

Garáz József üzente 7 éve

Zoli ! A képeid között más is töltött föl képet . Biztos el tévesztette Van ilyen .

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu