Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kormány nevében csütörtökön napközben egyedül Giró-Szász András kormányszóvivő szólalt meg, délelőtt. Ő akkor azt mondta: a kormány nem érintett Schmitt Pál köztársasági elnök doktori disszertációjának ügyében. A kormányszóvivő az Orbán Viktor szerepét firtató kérdésre közölte: a miniszterelnök nem mint miniszterelnök, hanem mint pártelnök tett javaslatot az államfői poszt betöltésére, egyetértésben azokkal az országgyűlési képviselőkkel, akik Schmitt Pált erre a posztra javasolták.

Lázár János a többi parlamenti frakcióvezetővel együtt tartott volna sajtótájékoztatót a Transparency International szervezésében, a párt- és kampányfinanszírozásról. A fideszes képviselő pár perccel a meghirdetett időpont előtt elhagyta a helyszínt, és végül a többi párt képviselőcsoportjának első embere sem maradt ott, csak a TI két képviselője ült le a nyilvánosság elé. Információink szerint eredetileg mindenki kiült volna a pódiumra, de "egy meghívott jelezte, hogy most inkább nem állna a nyilvánosság elé, a többiek pedig szolidaritásból vele tartottak".

A távozó frakcióvezetőt azért néhány újságíró szóra bírta. Az MTI szerint Lázár János nem akart nyilatkozni az ügyben, végül többszöri, a személyes véleményét firtató kérdésre azt mondta: "nincs jelen pillanatban olyan véleményem, amelyet megosztanék önökkel, azért sem, mert Magyarország köztársasági elnökéről van szó, a magyar köztársasági elnöki intézményről, ez pedig nem a kapkodásnak a műfaja jelen pillanatban". Arra a felvetésre, hogy az MSZP határozati javaslatban szólítaná fel lemondásra az államfőt, Lázár János megismételte, "a Magyar Köztársaság elnökéről és elnöki intézményéről van szó, úgy gondolom, ez elég komoly dolog ahhoz, hogy egymást komolyan véve, kellő körültekintéssel járjunk el".

Címkék: csalás hamiskás hatalomvágy

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu