Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

BŐSÉG- EGÉSZSÉG-PÉNZ-SZEXUALITÁS-JÓLÉT-BOLDOGSÁG

 

 

Ezek a címszavak határozzák meg többnyire az életünkkel szembeni elvárásainkat. Van akinek többé-kevésbé sikerül, és van aki a közelébe sem jut. Sokszor megkérdezzük magunktól:

Nekem miért nem sikerül?

Miért pont én?

Miért nem lehetek egy kicsit gazdagabb, egy kicsit boldogabb, egészségesebb?

 

Sokszor az irigykedésünk, a másik ember megitélésének is ez az oka.

 

Amikor elkezdtem feldolgozni az életemet és elkezdtem kutatni a miérteket, én is ilyen kérdéseket tettem fel magamnak. Sok évnyi megtapasztalás után eljutottam egyfajta magyarázathoz, amit meg szeretnék osztani minden érdeklődővel.

 

1. 

 

Tételezzük fel, hogy az ember test-lélek-szellem. A lelkünket azonosítsuk az érzéseinkkel, az Isteni Énünkkel, szellemünket az életerőnkkel, a testünk pedig a  lényünk itt a Földön, ami a vára,  a háza a lelkünknek és a lényünknek.

 

Tételezzük fel, hogy a lelkünk nem most először él a Földön emberi testben. Ő már sokszor élt emberként a Földön, mindig más személyként, más neműként, más körülmények között, más országban.

 

Az Isteni akarat és az Univerzum törvényszerűségeit követve a lélek mindig megtervezi magának a következő életét.

 

Mi ennek a folyamata?

Meghal a test, itt a Földön, a 3. dimenzióban, a fizikai síkon. A lélek elveszti ezzel az idetartozását és ismét eljut egy bizonyos helyre, egy másik dimenzióba, ahol áttekinti az életét, levonja  a tanulságokat, pihen és majd eltervezi a következő életét.

 

Mondjuk, a lélek eltervezi hogy 1oo év múlva gazdag emberként  akar élni Magyarországon.

Ilyenkor pontos tervet készít az egész életéről.

 

 

Meghatározza, hogy melyik országba, mikor, milyen családba születik. Azt is meghatározza, hogy milyen dolgok történjenek vele az élete során. Ez attól függ, mit akar megtapasztalni.

 

A lélek kíváncsi, és mindent meg akar tapasztalni életei során a Földön. Tudni akarja mindenről, hogy milyen érzés. Ezért néha megtervezi a szegénységet, a betegséget, a balesetet, a halva születést stb.

 

Ha feltételezzük, hogy minden Isteni törvényszerűség szerint történik, akkor nincsenek véletlenek. Mindennek megvan az oka. „Csak úgy” valami sohasem történik, hiába nem értjük az okokat, és hiába szörnyülködünk rajta. Az univerzum, a lélek és az emberi lét az ISTENI TÖRVÉNYSZERŰSÉGEK alapján működik, habár ezt bizonyítani nem igen tudjuk, csak elhinni. De ha odafigyelünk magunkra, és az életünkre érezhetjük ezeket a folyamatokat.

Erre szokták mondani: Ember tervez, Isten végez.

 

Tehát a lélek eldöntötte, hogy leszületik a Földre ismét, újraszületik, új testben, új személyként, új emberként. Az élete tervezésében a többi lélek és az Isteni vezetés is segített. Lélekcsoportokat alkotnak a lelkek, és tartják egymással a kapcsolatot, együtt tervezik az életeiket. 

A lelkek megállapodásokat, szerződéseket kötnek egymással egy-egy életesemény megtörténéséhez. Ilyen az is, hogy találkozom életem során egy szerelemmel. Ilyen az is, hogy elválok és más valaki lesz az új férjem. Minden jelentősebb találkozás és esemény, baleset, szituáció ilyen, és többnyire karmikus.

 

Mit jelent ez?

A karmikus esemény az én értelmezésem szerint „kötelező” feladat, aminek megoldására törekednünk kell az életünkben. Ilyenkor két emberi lény között szellemi szintű (szellemeik közötti) szerződés is befolyásolja az életutat, az eseményeket. Úgy tapasztaltam, hogy a szellemi szintű szerződés erősebb, és nagyon célirányosan hat az emberre. A szellemünk adja az isteni irányítást ezekben az élethelyzetekben. Szellemi és lelki szintű összekapcsolódás van például szerelem esetén is. Ez adja a szerelmi érzés „tökéletességét”, nagyszerűségét.    

 

 

 

 

 

 

 

2.

 

Itt vagyunk a Földön. Kiválasztottuk az  anyukánkat, szüleinket. Lélekként láttuk előre, hogy nagy valószínűséggel milyen hatások fognak érni minket.

 

Azt el kell mondanom, hogy a lélek terve nem mindig teljesül úgy, ahogy ő elképzelte, mert a tudatunk, az egónk, aki felügyeli és védi a lényünket sok esetben megváltoztatja  a reakcióinkat, döntéseinket. Az egónak nagyon sok értelmezése van. Én úgy vallom, hogy az egóra szükségünk van,  szeretnünk kell, de meg kell ismernünk őt és meg kell „reguláznunk”, mivel elnyomja a szeretet érzését bennünk, elnyomja a lelket, a szívünket. Ha tudatosan a szívünkre és az érzéseinkre figyelünk, akkor sikerül az egyensúlyt kialakítanunk önmagunkban,  és előbb-utóbb a teljes szeretetet kialakítanunk  saját magunk felé, minden más és mindenki más felé. Nagyon nehéz út, de szép feladat. 

 

A lélek a leszületés előtt emlékszik tehát mindenre, ami eddigi életei során történt vele. Az eddigi tapasztalatok lenyomatok, programok formájában benne maradnak örökre ill. egészen addig, még tudatosan fel nem dolgozzák, ki nem „tisztítják” onnan. 

 

Mi módon történhet ez meg?

Különbséget kell tenni a lélek fejlődését előnyösen befolyásoló hatások és a hátráltató lenyomatok és programok között. Persze ezt csak a mi emberi szempontjaink szerint lehet így értelmezni. Isteni nézőpont szerint minden úgy jó, ahogy van. Nincs jó és nincs rossz, nincs pozitív és nincs negatív.

A lélekprogramok többsége emberként pozitív érzésként, eseményként jelenik meg.

A beteljesülése után átalakul és a lélek fejlődését eredményezi.

A lélekprogramok és lélek szintű szerződések másik része emberi felfogásunk szerint negatív hatású. Ilyenek lehetnek  a betegségprogramok, a szegénységi szerződések stb.

Ilyen lenyomatok lehetnek előző életeinkből erőszakos események lenyomatai, amik szintén befolyásolják az életünket, attól függően hogy mi okoztuk az erőszakos cselekedetet valakivel szemben vagy mi voltunk a szenvedő fél. Ez a jelenlegi életünkben is sok szituáció esetén  megmagyarázza az eseményeket. Ezek a rezgések, hatások disszharmonikus energiaként jelennek meg a lelkünkben, a tudatalattinkban és blokként, akadályként  jelenik meg a tudatunkban. Pld. A szüleim mindig azt mondták…nem engedhetem meg magamnak.

Én gyerekként átvettem ezt a mintát, mivel mindig ezt hallottam, ezért én is követem ezt az „utasítást” az életemben. Valószínűleg sosem tudom megteremteni a jólétet és a bőséget magamnak. 

 

Mostanában rendelkezésünkre áll több módszer, amivel ezeket a lenyomatokat, programokat megismerhetjük, tudatosan értelmezhetjük, és bizonyos feltételek mellett megszüntethetjük.

Ilyen a kineziológia, a spirituális választerápia, az angyalokkal történő segítségnyújtás.

 

Én személyesen az utolsó két módszerrel foglakozom. A tapasztalataimat ezen az úton járva szereztem.

 

Feltételezzük, hogy jelenleg a Földön egy nagyon erős fejlődés megy végbe, ami az emberi tudat és lélek gyors fejlődését és „tisztulását” is lehetővé teszi. Égi segítőket, angyalokat, Jézust, a Krisztusi erőket és Istent bárki hívhatja és elérheti. Nagyon gyors és hatékony segítséget nyújtanak, hisz a kérésünk parancs számukra.

Kéréseink akkor teljesülnek, ha összhangban vannak a lelki utunkkal, a tervezett életutunkkal vagy külön Isteni kegyelem esetén.  

 

 

3.

 

Megszületésünk után teljesen nyitottak vagyunk az életre és rácsodálkozunk mindenre.

A szüleink segítségével lassan megtanuljuk mi az élet. 3 éves korunkig nincs igazán humorérzékünk. 

 

Mit jelent ez?

Amit hallunk, látunk, érzünk, teljes valóságként beépítjük a tudatunkba, a személyiségünkbe.

Ez nagyon meghatározó lesz a későbbi életünkben. Ha nem kaptuk meg a szeretetet, a gondoskodást és az odafigyelést, akkor egész életünk ezen hiányok pótlásáról fog szólni.

Például: Mindig azt mondták kis korunkban, hogy maradj csendben, ne szólj bele.

Egy kis gyerek elraktározta a tudatába, hogy neki mindig csendben kell maradnia. Ez egy „parancsként” rögzült a tudatalattijában, ahonnan kihat egész életében. Ő ezt nem érzi, nem tud róla, de attól hat minden napjára.

 

 

 

Hogy jelenik ez meg?

Nem mer megszólalni, dadog, zárkózott lesz, nem meri az érzéseit, gondolatait kifejezni, kommunikálni az emberekkel. Ez csak egy példa a sok közül.

 

Az valószínűnek tűnik, hogy ha a szülőkkel való kapcsolat ebben a korban sérült, akkor az egyén partnerkapcsolatai is sérültek lesznek egész életében.

 

Feltehetjük a kérdést, hogy miért?

Ha hiányzott az anyai szeretet például gyerekként, akkor olyan férjet, feleséget , partnert választunk, akivel szemben érzelmileg gyermekként reagálunk és a partnerünk testesíti meg a szülőt számunkra. A szeretetet próbáljuk a másik személyből „kikényszeríteni”, így felnöveszteni a bennünk lévő „gyermeket”.

Ezt hívják emberi játszmának, ami valószínűleg nem tudatosul bennünk. Gyerek- szülő, gyerek-felnőtt stb. játszmák érvényesülnek a minden napjainkban, minden kapcsolatunkban és reakciónkban.

 

A helyes kommunikáció a felnőtt-felnőtt szituáción alapszik, amikor mindenki egyenrangú, nincs elnyomás, nincs elvárás , nincs kényszer, nincs alá-fölé rendeltségi viszony.

 

A kapcsolatok nagyon csekély része működik így. Ez is jól mutatja, hogy érzelmileg felnőttként is mennyire sérültek és sérülékenyek vagyunk.

 

 

3.

 

Képzeljük el, hogy a lelkünk boldog akar lenni, szórakozni akar, jól érezni magát, meg akarja valósítani a terveit, a bőséget, a szeretetet, a jólétet, a boldogságot.

Sajnos a szerzett hatások és tapasztalatok miatt és a mi életvezetésünk, döntéseink miatt nem tudja megtenni, nem tudja mindezt megtapasztalni. Szegény kínlódik, és azon gondolkozik, mit kellene tennie.  Hogyan tudassa velünk, hogy nem jó úton járunk, hogy változtatnunk kell az életünkön, hogy nem jó döntéseket hozunk, mert nem figyelünk a szívünkre, mert adott esetben a pénz, a hatalom, mások elvárásai elnyomják a lelkünket és már csak az egónk, az önzés, vagy a teljes lemondás, tehetetlenség  irányítja az életünket.

 

 

 

 

 

 

 

 

A lelkünk hogy tud üzenni nekünk?

Tud üzenni rosszulléttel, betegséggel, balesetekkel, különféle jelekkel.

 

Van olyan jelenség, amikor a lelkünk pihenésre vágyik, és ezért „nincs teljesen velünk”. Nem érzünk szeretetet, érzéseket, gyűlöletet sem igazán. „Csak úgy” vagyunk és esetleg az öngyilkosság is eszünkbe jut. Sokszor elájulunk, nincs erőnk kikelni az ágyból, nem találjuk a helyünket, nem találunk örömet semmiben.

Ezek a jelek betegség kialakulása nélkül a lélektől jönnek. Ilyenkor jól jön egy kis segítség valamilyen ismerőstől, lélekgyógyásztól, pszichológustól vagy egyéb segítő személytől, aki meghallgat minket és elmondja a gondolatait, tapasztalatait, ezzel  segít rájönni, hol rontottuk el.

 

Ha időben megkapjuk a segítséget, akkor még megússzuk az esetleges betegségeket, immunrendszerünk teljes leépülését. A lélek erejének gyengülése testünk gyengülését vonja maga után.

Ha boldogok vagyunk, akkor fittnek, egészségesnek érezzük magunkat. A vitalitásunk, az életörömünk tökéletes. Aktívak vagyunk, szeretünk mindent és mindenkit.

Ha boldogtalanok vagyunk, akkor semmit sem szeretünk, el akarunk menekülni a világ elől, depressziósak vagyunk, nincs kedvünk semmihez, nincs erőnk semmihez. Nem akarunk foglalkozni a családunkkal, a munkánkkal.  Ilyenkor előbb-utóbb megjelennek a betegségek, a vérkeringési, idegrendszeri problémák, emésztési problémák és később a súlyosabb betegségek, szervi betegségek amik műtéttel, korházi beavatkozással járnak.

 

Sokan vallják és én is közéjük tartozom, hogy a lélek nyelve a betegség.

Ha belegondolunk, látjuk, hogy például a szívünk, amely a szeretet nyelve milyen sok embernél okoz problémát.

 

Feltehetjük magunknak a kérdést, hogy miért?  

Mai világunkban elfelejtettünk igazán szeretni. Önmagunkat sem szeretjük igazán, mert nem nézzük a saját érzelmi, lelki „érdekeinket”, hanem alárendeljük ezeket mindig valakinek vagy saját egónknak. Sajnos az érzelmi odafigyelés és az önzőség nem jelenti ugyanazt. Úgy gondoljuk, hogy szeretetből tesszük amit teszünk, habár lehet,  hogy feláldozzuk magunkat egy-egy cél érdekében.

Arra viszont nem figyelünk, hogy mi kapunk-e vajon szeretetet, viszonzást mindezért valahonnan..

Szívből tettük-e, vagy belső kényszernek érezzük? Valaki másnak akarunk esetleg megfelelni?

 

Összhangban van-e az adok-kapok arány?  Ha én nem kapom meg a családomtól, a társamtól stb. a szeretetet, az odafigyelést, akkor a lelkem már nem érzi jól magát. Én akkor alárendelt helyzetbe kerülök, és a szívem jelez.

 

A többi betegség esetén is mindig megfigyelhető a lélek-test kapcsolat. Sok kutató, tudós, pszichológus foglakozik ezekkel az összefüggésekkel. Egyre több könyv jelenik meg erről a témakörről.

 

Úgy gondolom, talán sikerült az élet alapjaira, összefüggéseire rálátást biztosítanom.


A  legfontosabb felismerések:

1.     Van testünk, lelkünk, szellemünk.

2.     Lelki tervek és szellemi tervek alapján éljük az életünket az Isteni törvények irányításával.

3.     A lelkünkben lévő programok, lenyomatok, minták ill. lélekszerződések és szellemi szintű szerződések hatnak életünk eseményeire.

4.     Vannak kötelező feladataink, karmánk amit teljesítenünk kellene, de nem mindig sikerül.

5.     Gyermekként szerzett lelki hatások, főleg 3 éves korig, egész életünkre kihat, és meghatározza érzelmi reakcióinkat, emberi kapcsolatainkat.

6.     Emberi játszmák alapján éljük az életünket, amelyek érzelmi sérüléseink nyomán keletkeznek. Amíg a szüleinkkel nem rendezzük érzelmi kapcsolatunkat, addig a párkapcsolataink sem működnek megfelelően.

7.     Vannak módszerek a lelki és érzelmi problémák felismeréséhez és feldolgozásához. Egyre több, úgynevezett alternatív módszer áll rendelkezésre, mint pld. Angyalokkal történő segítségnyújtás.

8.     Lelkünk betegség útján üzen tartós boldogtalanság esetén. Lélek nyelve a betegség. Több irodalmi kiadvány és kutatás foglalkozik ezzel a témával.

9.     Fontos, hogy figyeljük a lelkünkre, a szívünkre és tanuljunk meg ismét szeretni, önmagunkat és másokat, mert csak így élhetjük meg a

 

BŐSÉGET – BOLDOGSÁGOT – EGÉSZSÉGET - TELJESSÉGET NYÚJTÓ  SZEXUALITÁST – SZERETETET –JÓLÉTET - BOLDOG PÁRKAPCSOLATOT

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

NAGY-BIZALOM Tünde üzente 14 éve

Ez az én szubjektív álláspontomat és tapasztalataimat tartalmazza. Ezek nagy részét megéltem és úgymond kitisztítottam magamból.
Sokféle nézet létezik. Ez az én megélt valóságom.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu