Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Alkoss az életedből remekművet, hozd ki magadból a legjobbat, tedd azt amihez legjobban értesz...... 

Hiszek abban, mindednki egyedi értékekkel rendelkezik, hogy mindannyian különleges adottságokkal és tehetséggel születtünk, és a legfontosabb célunk az életben, hogy boldogok legyünk, hogy értéket vigyünk más emberek életébe, hogy nyomot hagyjunk magunk után...  Fontos hogy megtaláljuk azt az utat ami szárnyalni inspirál minket!

Számunkra a.................. 

- Networking - LEHETŐSÉG 

- Üzletünk - SZENVEDÉLY,

- az életünk - BOLDOGSÁG,

~ Inspirál, feltölt és boldoggá tesz az, hogy emberek életébe változást vihetünk, az hogy látjuk őket kinyílni az üzletben, hogy Mentorként -> Melletted/melletetek lehetünk, hogy támogathatunk abban, hogy megtaláld az ÁLMAIDAT,  és előhozd magadból a legjobbat, hogy merj változni és elindulni.

~ Megtaníthatlunk egy gyönyörű szakmára, ami szabaddá tesz, és Te haladsz előre, tanulsz, változol, fejlődsz, kinyílsz, mersz, és HISZEL magadban!

Egyetlen Célom az, hogy a Networking szakmát folyamatosan emeljem, és, hogy Mentorként emberek ezreinek az életébe vihessek változást, és láthassam, ahogy sikeres és boldog Forever Vezetővé válnak, és igazi győztes attitűddel élik az életüket!

Dánku Ilona vagyok, egy teljesen átlagos hölgy, de mindig is cselekvő Nő, voltam teli álmokkal és szenvedéllyel, Most megtaláltam önmagam a Networking világban, és készen állok rà, hogy ezrek életére hatással legyek!

A sikerünk legnagyobb titka: IMÁDJÜK azt amit csinálunk!

Nézd meg, mennyire szabadon dolgozunk, és, hogyan találtuk meg magunkat az Online világában, a laptop-lifestyle és az online üzlet határtalanságában.

~ Ha tetszik, és úgy érzed, hogy készen állsz, akkor indulj, akkor beszéljünk!

Minden, amire szükséged van, legyen wifid, és legyenek óriás álmaid!

....................ez az út, előtted is egy nyitott könyv lehet........

Arra biztatunk hogy "Alkosd meg saját világodat"

Címkék: boldogság egészség szabadság szenvedély szépség

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu