Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Berkics Miklós (42) az egyik legmagasabb pozíciót, a gyémánt-zafír státuszt érte el a Forever Living Products (FLP) hálózaton belül, így a hazai MLM egyik legnevesebb alakja. Rangja azt jelenti, hogy 21 közvetlen, jogdíjas csoportot épített fel. Egy interjúkötetben azt nyilatkozta, hogy legsikeresebb munkatársai egy órára kipróbálhatják Ferrariját.

?A kilencvenes évek elején több network marketing céget is kipróbáltam 6-7 hónapig, de mindegyik komolytalannak bizonyult. 12 éve találkoztam az FLP-vel, amelynek család- és emberközpontú filozófiája, stabilitást jelentő múltja és szponzorom személye ott tartott. Nem bántam meg? ? mondja Berkics Miklós, akinek ugyan mára jelentős a passzív jövedelme, mégis aktívan követi az iparágat érintő változásokat. A képzést, az eladástechnika fejlesztését, az új helyzetekhez való alkalmazkodást az egyik legfontosabb hálózatépítői tulajdonságnak tartja. Maga az FLP is követi a gazdasági változásokat, így például elindította Aloe Travel Service nevű utazási irodáját, amely a piacinál olcsóbban kínál külföldi utakat a hálózat tagjainak, így motiválva belépésre a leendő üzletkötőket. A válság miatt a meggyőzés technikája is változik, például többet hangsúlyozzák az üzleti előnyöket, és kisebb hangsúlyt kapnak a termékek. ?Folyamatosan fókuszálni kell és nem szabad sajnálni a munkát az MLM-ből. 3-5 évet kell ráfordítani, hogy sikeresek legyünk, és persze stabil céghez kell csatlakoznunk.?

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu