Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A networking fő célja az új kapcsolatok kiépítése, amelyekkel egy cég vagy magánszemély megalapozhatja növekedését az üzleti világban.

Networkingelni gyakorlatilag bárhol lehet, hiszen csak meg kell szólítani a másik embert. Ugyanakkor az üzleti szférában ennek is van egy bevett útja. Az internet előtt személyes találkozókon tettek szert új kapcsolatokra. Ezek a mai napig működnek, ilyenek például az üzleti reggelik, a meet-upok stb. Ezekre az eseményekre rá kell szánni az időt, és nem ritkán a pénzt is.

Egy egyszerűbb módja a networkingnek a közösségi hálók használata. Személyes kapcsolatok kiépítésére a Facebookot és a Linkedint ajánlom, főleg az utóbbit. Ezen a felületen olyan vezetőt is el lehet érni, akit telefonos vagy személyes megkeresés útján nem.

A legnagyobb előnye viszont a szakmai csoportok létrehozása. Egy szakmába, egy érdeklődési körbe tartozó felhasználók megosztják híreiket, tapasztalataikat. Érdemes minél több ilyenhez csatlakozni, hiszen lehet, hogy egy régóta megoldásra váró problémát két kattintással meg tudunk oldani.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu