Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ez az aggodalom nagyon is érthető. Ez nem egy olyan vállalkozás mint a többi, vagy, ez nem olyan, mint egy normális vállalkozás! Ez érthető mert első pillantásra valóban nehéz felismerni benne a vállalkozást. Teljes mértékben szokatlan, sok embert aggodalommal tölt el ez a fajta, vállalkozás. Egy ilyen vállalkozás beindításánál rengeteg a hozzáértők véleménye. Talán az ön családjában, baráti körben, szomszédban, vagy a munkahelyén hallott olyasmit, ami felébresztette Önben a Gyanút. 
- A világban rengeteg a hozzáértő ember van akikről be bizonyosodott hogy tévedtek, olyanokról, akik műveltek voltak, határozott véleménnyel rendelkeztek, akik referenciákkal rendelkeztek, akik, mint kiderült , rossz információkkal, vagy fordítva néztek bele a távcsőbe. Hadd említsek meg néhányat: 

- ,, Miért akarná hallani bárki is, mit mondanak a színészek?” 
1927-ben Herry M. a Warner Brothers alapítója mondta. Ez érdekes kérdés. 

- ,, Véleményem szerint talán ha öt számítógépre van igény a világpiacon” 
mondta 1943-ban az IBM alapítója és elnöke, Thomas Watson. 

- 1977-ben, Ken Olson, a Digitál Eguipmenz Corporation megalapítója, elnöke és ügyvezető igazgatója mondta: ,, Az embereknek nincs miért számítógépeket tartani otthon” 

- 1899-ben, Charles H. Duvál az Egyesült Államok Tanulmányügy Hivatal főbiztosa mondta: 
,, Már mindent feltaláltak, amit fel lehetett találni” 

- Lord Kelvin, a Királyi Társaság elnöke 1895-ben mondta 
,, A levegőnél nehezebb repülő gépezett nem létezik” 

- 1820-as években David Sarnoff, mielőtt az RCA elnöke lett, ezt mondta: 
,, A vezeték nélküli doboz kereskedelemben való hasznosítása elképzelhetetlen. Ki fizetne egy olyan üzenetért, amit tulajdonképpen a nagyvilágba küldünk?” 

- ,, A telefonnak túl sok hibája van ahhoz, hogy kommunikációs eszköznek lehessen tekinteni. Értéktelen a számunkra.” ezt a Nyugati Unió belső memorandumában jegyezték le 1876-ban. 

Azért mert ez a vállalkozás más mint a többi, legyünk óvatosak. Sok ember mondja majd hogy:,, Mi ütött beléd?”, vagy ,, Ugye nem gondolod komolyan hogy ezzel pénzt lehet keresni?” Vagy, ,, Megőrültél ez piramis játék!” Lehet, hogy jó szándék vezérli őket, és úgy gondolják hogy segítenek, de tény, hogy ez az alternatív értékesítési szisztémára épülő hatékony koncepció, a rendelkezésre álló új technológiákat alkalmazza és a legjobb úton halad afelé, hogy a huszonegyedik század vállalkozása legyen. 

Több mint harminc éve fennáll, virágzik és terjeszkedik. Már több mint 140 országban van jelen. 
Ez az üzlet a másolódás üzlete. Nagyon egyszerű vállalkozás, amelyben az emberek olyan koncepciót alkalmaznak, ami lehetővé teszi számukra, hogy jeleskedjenek, és túlszárnyalják bárki teljesítményét, anélkül hogy előadóművész, vagy kiváló üzletember, vagy tudós lenne. 

Egy átlagos mindennapi ember kell hozzá, aki felismeri az üzlet logikáját, törődik és kapcsolatot tart másokkal, megosztja az ötleteit, eljár találkozókra, ahol motivációt-ösztönzést nyer, és ki tudja, talán többre viszi, mint bárki más!!!! 
A legtöbb ember számára az idő egyenlő a pénzzel; kis idő, kis pénz. Ha heti negyven órát dolgoznak és évi másfél-millió forintot keresnek, mi az, amivel évi ötmillió forintnál többet tudnának keresni heti tíz órai munkával? 
Ez az üzlet más, mert itt nem órabérben kapják a fizetést, hanem az üzleti forgalom után jár a jövedelem. 
Itt megsokszorozzuk az időnket és tehetségünket azáltal, hogy másokat is bevezetünk a vállalkozásba, ugyan úgy ahogy Paul Getty mondja: 
,, Inkább részesülök száz ember munkájának az egy százalékából, mint saját munkámnak a száz százalékából” 
100 ember munkájának 1% = részemre annyit jelent, mint 100% ( bevezetünk másokat is ) 
Saját munkám 100% = 100% annyi hogy nagyon fáradt vagyok (egyedül dolgozom ) 

- A hálózati értékesítés ereje az, hogy az ember megsokszorozhatja önmagát. Ha száz ember két órát dolgozik, az kétszáz óra, s ez mind az Önök üzletét gyarapítja. Ha felesleges idejükből, most szánnak egy kis időt erre az üzletre, a jövőben óriási lehetőségek nyílnak meg Önök előtt. Az igazság az, hogy nem sokan akarnak keményen dolgozni csak azért, hogy segítsenek rajtuk vagy hogy szeressék társaikat. Legtöbbünk azért csatlakoznak a hálózathoz, mert pénzt akar keresni, nagyobb irányítást akar a saját élete fölött. Az idő és a pénz kapcsolata egyedülálló ebben az üzletben, mert attól fogva, hogy valaki felépítette a hálózatát, már nem napi fizikai teljesítménytől függ, hogy mennyi pénzt fog keresni. Ettől kezdve az illető dönti el, hogy mit kezdjen az idejével és a pénzével. Pénzzel nem lehet boldogságot venni, de ami azt illeti, a szegénységgel sem! 

- A pénz lehetőségeket biztosi, a pénz kényelmet jelent, és leveheti mások válláról a terhet. 
A Biblia szerint a pénz szerteette minden gonosz eredete….ezért szeressék az embereket és használják a pénzt…..Ne fordítva. 
- A pénz csak eszköz, termelékenységi szintjük fokmérője. Akármilyen anyagi haszonról is álmodnak, elérhetik, ha másoknak is segítenek megvalósítani a céljaikat. 
És végezetül semmilyen kockázatot nem kell vállalniuk, és egy jobb ruha árából elkezdhetik saját vállalkozásukat. 

Nem ígérem hogy milliomosok lesznek, mert nem tudom milyen merészek az álmai, mennyire fejlődőképesek, mennyire kitartóak, mennyire szeretnek másokon segíteni vagy feladják az első csalódásnál, ha kedvüket szegik. 
De azt tudom hogy többre vágynak az életben, mint amilyen körülmények között most élnek. 

Azt javaslom hát, csatlakozzanak a Forever Living Products által nyújtott lehetőség, vállalkozás után, készítsenek egy névlistát az ismerősökről, barátokról, családtagokról…….., mindenkiről akit ismernek és mutassák be a marketingtervet, ismertessék meg a termékek jótékony hatását, és nézzék meg mi fog történni. 
Fogadni mernék, hogy rengeteg új barátra, társakra, csapattagokra, fognak lelni, akik szívesen dolgoznak együtt Önökkel. 

Nagy örömmel várjuk, hogy megünnepelhessük az Önök sikerüket is. 
Sok sikert kívánok minden kedves olvasónak. 

Dánku Ilona Marianna 
Telefon:+36706265676

Címkék: Állás vagy vállalkozás?

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu