Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A világ leggazdagabb emberei, hálózatot, keresnek

A hálózati értékesítés ereje 

Ezt az üzleti módszert nem sugározza a televízió, a rádió, sem pedig az u újságok. Elsősorban lelkes hívei terjesztették és az emberek egymásnak, ajánlották. 
- Ez a modern, közvetítésen alapuló értékesítési-vásárlási hálózat a szabad vállalkozás új alappillére lett, az üzleti módszerek revolúciója, amely minden jel szerint forradalmasította az értékesítést-, vásárlást. Felbecsülhetetlen annak a több millió önálló termékforgalmazó munkatársnak a gazdasági értéke, akik ezt a dinamikus szervezetet éltetik. 
- Az üzleti Partnerek között kommunikációs csatorna lehet egy konyhaasztalnál folytatott csevegés, egy egész sportcsarnokot betöltő előadás, videón keresztüli bemutató. A változásnak számos oka van, az idő lett a legkeresettebb árucikk. Egyre több család kényszerül két fizetésből, na meg mellékállásból előteremteni az egyre többe kerülő modern élet költségeit. Nem hagyható figyelmen kívül azt a felismerést, hogy az ember öröktől fogva vágyik a jobbra. A kereset kiegészítésre, a hosszú távú biztonságra és a több szabadidőre való törekvés a multi-level-marketing hálózat növekedésének kulcstényezője. Az FLP marketing koncepciója, mely egymáshoz kapcsolt önálló vállalkozásokon alapul, lehetőséget teremt az embereknek a gazdagodásra és rávilágít az idő próbáját kiállt szabad vállalkozás elveinek hatékonyságára. 
Ez a lehetőség a szó legszorosabb értelmében mindenki előtt nyitva áll. 

Egy hálózat kialakítása alapvetően a vezetőgárda kiépítését jelenti, és pontosan ez a szerepe az egész világon elterjedt üzleti képző és támogató szisztémánknak. 

Mivel a hatékony vezetővé válás szilárd jellemet és erkölcsi elkötelezettséget kíván, a folyamat jelentós pozitív társadalmi hatást gyakorol. 
- Ez a koncepció és lehetőség életképes és elérhető maradt akkor is, amikor a legjobb, és amikor a legrosszabb időszak köszönt be. 
- Hinnünk kell önmagunkban!! 
A jövőt nem jósolhatjuk meg, de az álmainkat megvalósíthatjuk, s ez a vezetői jellemvonás az, amit a századok nem változtathatnak meg. Nem számít hogy milyen változásokat hozz a jövő, az emberi szív és az emberi agy változatlan marad. Minden ember számára, akik rész vesznek ebben a vállalkozásban, a kitüntetések nem a marketingterv és az értékestések eredményeit jelképezi, hanem a kitüntetés annak a jele, mennyire megváltozott az életük…….és hogyan folytatják a mindennapjaikat, egy új magatartásformával és önbecsüléssel! Minden országban ahol az FLP üzlet jelen van támogatja az oktatási tevékenységet, a környezetvédelmet, az egészségügyet, az egyén és család pozitív értékeit hirdeti. És pártfogolja a szabad vállalkozású gazdasági koncepciókat. 
- A hálózati piacszervezés, korszerűsítette a vállalkozások vásárlási és értékesítési folyamatát. 

A hagyományos értékesítés, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi, raktározási, reklámozási és bolti láncolaton keresztül jut el a fogyasztóhoz. Minden lépcsőfok költség, amit a vevővel kifizettetnek, ez általában 60%. 

- Az FLP módszer ezt a hatvan százalékot /vagy többet is/ megtéríti az értékesítési hálózatot alkotó független vállalkozóknak, egyrészt vásárlási kedvezmény, másrészt forgalomösztönző visszafizetés formájában. Sok hálózati tag már azzal elégedett, hogy kedvezményes áron juthat hozzá a termékekhez családja részére. 

- A legnagyobb jövedelmet azonban a megtermelt forgalom után járó bónusz jelenti. A társaság bruttó bevételének közel egyharmadát visszafizetik a hálózat tagjainak jutalékos rendszerben. A forgalmat nem csak a személyes felhasználásra került vagy az értékesített termékek ára teszi ki, hanem hozzáadódik a csoport által termelt bevétel is. Hagyományos értelemben termékforgalmazónak lenni olyan, mint egy tagsági áruház tulajdonosának, akinek lehetősége van kiskereskedelmi rendszerben ellátni a vevőket és egy másik áruházat nyitni. 

- A tulajdonosok, akik mind függetlenek, használhatják a termékeket, kiszolgálhatják a vevőket, vagy további piacokra törhetnek be, tetszésük szerint. Akár külföldre is ahol van a cégnek lerakata! 
Végtelen az áruházak száma,/ amiket nyitni lehet/, ahol szponzorálni lehet, ez a csodálatos ebben az üzleti lehetőségben, A folyamatos jövedelem. Egy család, amelyik havonta csupán néhány tízezer forint forgalmat termel, akár több százezer forintnyi forgalom után járó bónuszt is kaphat, amit azok termeltek, akiket ők szponzoráltak. 
- Senki sem tudhatja mekkorára nőhet egy hálózatos értékesítési üzlet 

Ahogyan Zig Ziglar mondja: ,, Bármit elérhetünk az életben, ha készek vagyunk segíteni másoknak elérni azt amire vágynak……” 
Mindenkit személyes okok vezetnek, miért lép be a hálózatba. 

Az indítékok a következők lehetnek, néhány jellemző kategóriában csoportosíthatók: 
- Több szabadidőre szert tenni-, hogy mi irányítsuk saját életünket, vegyük kezünkbe a sorsunkat, hogy mi szabjuk meg mikor, mennyért és hová megyünk. És ne a főnők vagy a társadalom. 
- Létfenntartás. - a fizetés vagy a vállalkozói nyereség kiegészítése, mivel a megélhetés költségei emelkednek, nő az infláció. 
- Rendszeres jövedelem-, ha valaki tekintélyes jövedelemmel rendelkezik, az csak átmeneti állapot, egy baleset, vagy egészségi probléma, vagy felmondanak, még egy törvény rendelet is megcsappanthatja vagy eltenyészteti. 
- Ösztönzések- táplálja az emberekben a segítő szándékot és a mások iránti tiszteletet. Senki sem építhet ki erős, tartós vállalkozást, aki másokból húzz hasznot, akár tagja egy hálózatnak, akár nem. A Jellem nagyon fontos! 
- Kiváló eredmények elérése- Az FLP üzletben csak úgy lehet nagy eredményeket elérni, ha segítünk másokon! A mai világban ez nagyon nagy dolog. 
- Csapatszellem- a csoport támogat, eredmény egy nagyszerű összehangolt csapatmunka, tanácsokat ad, és életre szóló barátságok köttetnek. 
- Mások segítése- a módszer a szponzor jelenléte, tanácsa, segítsége…….. 
- Kényelmes- telefonon, E-mail, SMS vagy akár személyes megrendelés is lehetséges a cég raktáráruházában. 
- Korlátok nélkül- vállalkozásod akkora lehet amilyenné építed, vagy mekkora jövedelemre szeretnél szert tenni. Ez csak a pozitív hozzáálláson, a tanulni akaráson, az erkölcsén és a régi bevált módszerrel lehetséges. 

Manapság számos vállalkozás közül lehet válogatni, ez a lehetőség abban különbözik a többitől, hogy nemcsak jogi személyek, vagy milliomosok, hanem mindenki számára adott, aki rész kíván venni. 
Az FLP világméretű termesztő, gyártó és előállító társaság, amely magával ragadja vásárlóit vagy értékesítési partnereit. Elismert és cáfolatlan tény, hogy e független vállalkozókat egyesítő globális hálózaton keresztül több ember kerül egymással nemzetközi kapcsolatba, mint bármely más üzleti vállalkozás révén a Földön. Az FLP olyan üzleti lehetőséget kínál, amely nem igényelte a vállalkozás beindításához szükséges szokásos költségráfordításokat, és szó szerint nyitva áll mindenki előtt. 

- Szükség volt az FLP-re, hogy termékeivel, értékesítési központjaival és számitógépes központjával megjelenjen a piacon. Nekünk meg szükségünk volt olyan vezetőkre mint Szabó József, aki a Forever Living Products KFT Magyarország megalapítója és attya, Halmi István, Varga Robi, Berkics Miklós, Dr. Révész Edit, Dr. Schmitz Anna, Dr. Samu Terézia, és még sorolhatnám naphosszat, és szükségünk volt és mindig is lesz az FLP által tartott képzésekre, hanganyagokra, könyvekre, tréningekre amit köszönünk Dr, Milesz Sándornak. 

- Ezt az üzletet bárhol lehet csinálni: a tengerparton, a munkahelyen, a hadseregben, egy kávéházban vagy akár otthon. Bárhol be lehet mutatni a marketing tervet bárkinek. Azok is újrakezdhetik, akik szüneteltetik a vállalkozást, vagy egykoron kiléptek az üzletből….mert az idők változnak. 
- Hiszem hogy mindenféle személyiségű ember alkalmas erre a vállalkozásra, hogy mindenki meg tudja csinálni, csak az a fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot azokkal, akik csinálják. Az a fontos hogy szervezzünk tizenöt főből álló csoportos összejöveteleket. 

- Ha nem akarod leküzdeni a félelmeidet és az idegességedet, szegény maradsz, és nem fogsz ötről a hatra jutni. Ennek az üzletnek a rendkívüliségét nemcsak a pénz adja…itt az életszínvonal a rendkívüli, amit az ember megengedhet magának. Maga oszthatja be az idejét. Sokan 3-5 évet tanulnak esténként, csak hogy valamivel többet keressenek havonta. Ha az ember komolyan veszi ezt az üzletet, ugyanennyi idő alatt hátszámjegyű jövedelemre tehet szert és bejárhatja a világot. Ha az ember küzd az álmaiért és kitart mellettük, a siker száz százalékban garantált. 

- De tanulhat bármennyit az ember, az számít, hogy csinálni kell!!!!!!! 
Ennek az üzletnek a felépítéséhez nagyon erős hitre van szükség. Hitre, mely táplálja a reményt, nem csak bennünk, hanem szerte a világon emberek millióinak a szívében, és én ezt tekintem a küldetésemnek. Erre vagyok hivatva és ezt fogom tenni, amíg élek. 

- A kínai bambuszfát ha elültetik, őt évig egy centi sem nő. Kötelességtudóan öntözik, trágyázzák öt éven keresztül, aztán hat hét alatt a fa harmincméteresre növekszik. Hogyan lehetséges ez? Mert egész idő alatt masszív gyökérzettett növesztet. 

- Ugyan ilyen ez az üzlet is, amikor azt gondoltuk, hogy nem fejlődünk, rengeteget fejlődtünk. Óriási személyiségfejlődésen megyünk keresztül. Minden ember győzni akar, és kiérdemelni a győzteseknek járó megbecsülést. 

- Minden sikeres vállalkozásnak, a Vágy a hajtómotorja, például a sportolókat, vagy a tudósokat……ugyan ez a vágy hajtja , ami energiát és hitet ad nekik. 

Címkék: merj vállalkozni..........

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu