Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

network.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015 nyarára, koraőszére újra szervezek csoportos római városlátogatást. Repülős, 7 napos (6 éj), saját szervezésű, teljes ügyintézéses, idegenvezetéses utunkra várjuk az érdeklődőket.
A jelenlegi állapot és árak szerint a 2013-as áron lehet az utazást megszervezni. Az, hogy az utazás időpontja nyáron, vagy ősz elején lesz-e, a résztvevők (jelentkezők) többségi akaratától függ.

 

Ennyi idő alatt Rómában minden elsőrendűen fontos látnivalót meg lehet nézni. (Az utazási irodák nem is szerveznek ilyen időtartamú római utat.) Egy ilyen utazás kiválóan alkalmas arra, hogy egy olyan történelmileg, kultúrálisan, szakrálisan különleges és nevezetes várost, mint Róma, alaposan megismerhessünk.


Itáliát, Rómát, a mediterrán életérzést, a szépséget és a lelket elzsongító különleges hangulatot kedvelők jelentkezését várjuk.


Érdeklődni az artcopy@freemail.hu címen, vagy a 06-36-362-287 telefonon lehet.

 

Címkék: itália olaszország róma utazás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Gyenge István üzente 11 éve

A csoportot 25 főre tervezem, még vannak "kiadó" helyek, tehát aki szeretne velünk utazni, szeretné látni Róma csodáit, jelentkezzen nálam email-ben vagy telefonon.

Az érdeklődőknek, jelentkezőknek minden további információt megküldök.

István
artcopy@freemail.hu
tel.: 06-36-362-287

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu