Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

RPC

12 éve | 0 hozzászólás

RPC - lehetőség az egészséges életre, a szellemi, lelki, fizikai fejlődésre, az anyagi biztonságra

Egyre nehezebb feladatot jelent mindannyiunk számára, hogy helytálljunk életünk két meghatározó területén: megőrizzük az egészségünket és gyarapítsuk anyagi javainkat.

A levegő, a vizek szennyezettsége, a gyenge, rossz minőségű, gén- és kémiai anyagokkal manipulált ételek és italok, a gyakori stressz, a fizikai, érzelmi és lelki túlterheltség szervezetünk fokozatos romlásához, leépüléséhez vezet. Betegségek táptalajává válunk. Első vagy dobogós helyen állunk a szív- és érrendszeri, a daganatos vagy az emésztőrendszeri megbetegedésekben. Különösen aggasztó, hogy már gyermekeinknél is meredeken emelkedik a betegségek száma.

Az anyagi biztonság, a jobb minőségű, EMBERI élet is egyre többünk számára elérhetetlen álom. Az évi két számjegyű %-os pénzromlás, az állandó leépítések miatti aggodalom, vagy vállalkozók esetében a kilátástalan piaci verseny a multikkal szemben és a tőkehiány miatti egy helyben toporgás jelent embert próbáló feladatot. Mára már a szinten maradás, a mindennapi megélhetés biztosítása is napi küzdelem sokak számára.


Az RPC mindkét problémára megoldást ajánl azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte.

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu