Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 

Hiszem, hogy egy olyan témát érintünk, amit számtalanszor, rengeteg formában hallottál már. Az is lehet, hogy elcsépeltnek fog tűnni, mégis felbecsülhetetlen értékkel bír a sikerhez vezető út során. Egy kicsi most gondban vagyok, hogyan kezdjek bele, mert azt szeretném, hogy érdekesnek, és hihetőnek találd azt, amiről most beszélek.

Nem az a célom, hogy fellelkesítselek, sem az, hogy állva tapsolj majd. A célom az, hogy felhívjam a figyelmedet egy fontos dologra.

 

Eljutottál már arra a pontra, ahol már nincs mellébeszélés, nincs kifogás és, nincs pardon? Remélem igen!

De ezt azért, tisztázd le Önmagadban!  Mert mindaddig, míg elkerülöd azt, hogy szembenézzél Ön magaddal, minden hiába.

A vereség garantált.

 

Egyszerűen e-nélkül képtelenség, hogy bármi is sikerüljön.

Rengeteg könyv, szeminárium, tananyag, mozifilm szól erről a témáról. Sőt, ma már a legtöbb munkahelyen is ezzel kezdik. Ez nem más, mint a megfelelő gondolkodásmód, és hozzáállás.

A legnagyobb harcot Önmagaddal kell megvívnod!

Alapvetően szeretjük a biztos pontokat az életünkben, és ragaszkodunk hozzájuk, még akkor is, ha néhányat nem igazán szeretünk közülük.

Ilyen lehet például a munkahelyünk is. Előfordulhat, hogy nincs bennünk semmi öröm, mikor reggel a munkába indulunk, de az, hogy az van, megnyugvással tölt el, az legalább tuti!

Éppen ezért a legnehezebb dolog az, amiről most beszélek.

Hiszen Te is tudod, hogy sokkal könnyebben vágunk neki naponta annak, amit kevésbé szeretünk, mintsem hogy belefogjunk egy új lehetőségbe, még-ha oly nagy az ígérete is a számunkra, mert az legalább biztos.

 Azonban, ha mégis nekivágunk a jövőnknek, akkor csak egyvalamink marad, és ez a HITÜNK!! Érted?? Semmi másunk, csak a hitünk.

Ám ha ezt útközben elveszítjük, akkor mindennek vége, és ez, azért kemény dolog, nemde?

Mégis aki bevállalja a kockázatot, annak az élet tesz egy ígéretet:

 „Amint elhiszed, hogy sikerülhet, és kitartasz, akkor a jutalom busás lesz.” Gondolj csak arra, hogy a hitnek micsoda elementális ereje van. Emberek százai – ezrei, az életükről is képesek lemondani, csak azért, mert hisznek valamiben.

Viszont hit nélkül milyen reményeink vannak?

Valóság vagy körülmény?

Sokszor hallottam, embereket hivatkozni arra:

„Az én körülményeim nem olyanok”. Ez így van. Valóban így van? hm

Kíváncsi lennék, Te mit gondolsz arról, hogy ha például Dale Carnegie-től (egy amerikai milliomos, a Sikerkalauz és sok egyéb könyv szerzője) mondjuk elvennének mindent, amije van, és betennék egy magyarországi kisváros lakótelepére, szerinted néhány év múlva is ott találnánk? ÉN biztos vagyok benne, hogy megtalálná az utat, ahol kitörhet. Mert pontosan tudja, hogy a körülményeinknek semmi köze ahhoz, hogy hová jutunk. A gondolkodásunk teremti meg a saját valóságunkat. Abban is biztos lehetsz, hogy ha elvehetnének minden pénzt a gazdagoktól és felosztanák egyenlő arányban a földön élő emberek között, az a pénz nagyon rövid - néhány év – eltelte után ismét azokhoz kerülne vissza, akiktől elvették! Mit gondolsz Miért? Mert Ők valamennyien másképpen más módon gondolkodnak! És tudják, hogy a körülményeket hogyan tegyék semmisé! A hitükkel!

 

Nem hiszed? Javaslom, hidd el nekem, mert ma már tudom, hogy ez az univerzumunk egyik legalapvetőbb törvénye.

Nemrég láttam egy filmet egy fiatalemberről, aki mozgássérültként született. Ez azért elég ok a negatív gondolkodásra, ugye? Azonban ő másként látta. Rájött arra, hogy van olyan terület, ahol nincs korlátozva, ez pedig a telefonálás. Megtanulta hát a telefonos értékesítés minden trükkjét, és elkezdett ezen a területen dolgozni. Mára odáig jutott, hogy ő oktat másokat a telemarketing fortélyaira.

Ha már az elején feladja, és úgy érzi nincs mit tenni, akkor örökre lemond az álmairól. Mert álmai neki is voltak. De ő kereste a lehetőséget és elakarta hinni, és el is hitte, hogy van megoldás az álmai megvalósítására!

Gondolod, neki könnyű volt?

Most biztosan arra gondolsz, hogy amikor arról beszélnek Neked, hogyan érdemes gondolkodnod, akkor mindig mással példálóznak, pedig a Te helyzeted más. Előtted ott van egy csomó akadály, már többször próbálkoztál, de mégsem sikerült. Ez valóban így van. A Te  helyzeted tényleg más. Sokkal könnyebb.

Ha ezt a magazint olvasod, akkor már nyitott valamennyire a változások felé. És ez óriási előnyhöz juttat másokkal szemben. Te már megtetted az első lépést. Ez a gondolkodásmód megtanulható. Ugyan nem megy egyik napról a másikra, de vajon mikor érdemes elkezdened? Szerinted mikor jön el az ideje?

Más mindig jobban tudja.

Nem tudom, hogy miért van, de amikor az embereknek mesélünk a terveinkről, és lelkesek vagyunk, akkor ők mindent elkövetnek, hogy lehűtsenek minket. Rengeteg energiát fektetnek abba, hogy meggyőzzenek róla, mi rossz úton járunk. Példákat hoznak fel, hogy mások hogyan jártak? De vajon ők hittek-e abban, hogy sikerülni fog? Megfelelően gondolkodtak-e? Vagy csak nekivágtak?

Olyan ez, mint a tábortűz. Ha kiveszünk belőle egy égő fát, akkor azt a külső tényezők szépen kioltják. Az emberek is így oltják el a mi lángunkat. A láng az Te kezdeti lelkesedésed, ami táplálja a tetteid tüzét. De ha engeded, hogy ellopják a tüzet, és kioltsák, akkor mije marad?

Kudarcok nélkül nem fog menni.

Nagyon sok ember adja fel a harcot a kezdeti nehézségek láttán. Nos ők lesznek, akik lebeszélnek majd. Vajon nehézségek nélkül mit ér a siker? Mi lett volna, ha Edison az 5. kísérlet után feladta volna? Mivel világítanánk? Ehelyett kb. 2000-szer futott neki, míg végre sikerült. Amikor megkérdezték tőle, hogy bírta ezt a sok kudarcot, a válasza ez volt: „Nem kudarcok voltak, csupán 2000 módja annak, hogyan nem lehet izzót készíteni. És egy, ahogy meg lehet csinálni.” Ő volt minden idők legsikeresebb feltalálója. Összesen 1093 szabadalom fűződik a nevéhez. Te szerinted kire érdemes hallgatni? Rá, vagy a kétkedőkre?

Ne féljünk hát nagyot gondolni. A vállalkozás rizikóját messze felülmúlja az ígérete. Az meg, hogy nem sikerül minden elsőre, ne vegye el a kedved. Tudod, ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Lesznek olyanok is, akik támogatni fognak. Engem biztosan köztük tudhatsz, bármibe is kezdj.

Összefoglalva

Amikor eldöntjük, hogy nekivágunk a siker rögös útjának, akkor egy lényeges dologgal szembesülnünk kell. Megfelelő gondolkodás és hozzáállás nélkül lehetetlen végigmenni az úton. Ha a fejedben ott csengenek ezek a szavak „Túl szép, hogy igaz legyen”, akkor sajnos soha nem fogod elérni a célt. Ne feledd, a legnagyobb harcot magaddal kell megvívnod. Higgy abban, amit csinálsz, higgy magadban. A gondolataid tereld a helyes mederbe, mert azok fogják megteremteni a saját valóságod. Csupán erőt kell venned magadon. Te még csak most tanulod ezt a hozzáállást, de a végén ott várnak az álmaid. Persze mások többször megpróbálják elvenni ezeket az álmokat, de lesznek olyanok is, akik  melletted állnak majd. Ne félj a kudarcoktól. Nehézségek nélkül nincsen siker. Pont ez a lényege. Azért olyan édes. Bármit is tervezel, vágj neki bátran, és tarts ki, mert az eredmény csodás lesz. Útközben megszerzed a megfelelő tudást, és gondolkodásmódot is. És azután bárhová sodorjon is az élet, képes leszel újra meg újra megcsinálni. Miért gondolkodnál tehát úgy, ahogy nem érdemes?

 

„A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített.

 

Dale Carnegie”

„Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól.

 

u.i.: Elnézést kérek, a mai cikk kicsit hosszúra sikerült, de óriási jelentőségű dologról van szó. Sokan nem is sejtik, hogy mi állja el az útjukat folyton. Pedig még sikereik is vannak, csak éppen a hitük nem az igazi. Nem érdemes kétkedni, vannak dolgok, amiket egyszerűen el kell fogadni. A gravitáció miért működik? Mert így van, és kész. Ha azt elfogadjuk, akkor miért vitatkoznánk az univerzumunk hajtóerejével, az emberi gondolattal, és hittel?

 

 Nem beszéllek rá semmire,csupán keress meg,ha érdekel egy remek lehetőség,amiben már sokan megtalálták útjukat.


Tel : +3670/6364817
Skype : g.arika1


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu