Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

- Erős gyökfogó hatással rendelkeznek, erősítik a szervezet immunrendszerét, megkötik a károsító szabadgyököket.

- Csökkentik a trombózis képességet.

- Növelik az érfalak rugalmasságát.

- Időskorban, nagyfokú stressz, vagy munkatempó hatására látásunk romolhat.

A flavonoidok olyan vegyületek, amelyek a karotinokkal együtt elősegítik a tisztább látást, főleg retina-elváltozásokban). Pár hét után már megmutatkozik a látásjavulás.

 

Ezt a hatást a Spirulina alga tudja megsokszorozni, mert a karotin tartalma TÍZSZER NAGYOBB mint a sárgarépáé. Emellett az összes B-vitamint tartalmazza, szerves kötésben, kiemelve a B12 vitamint.

Tudományosan megalapozott tanulmány igazolja, hogy vírus és baktériumölő hatása is van (herpesz, AIDS, hepatitis). Javítja a köröm, haj, valamint a vérplazma állapotát. Sejtvédő hatása révén a vírusok nem tudnak bejutni azokba. Nyolc féle esszenciális zsírsavat tartalmaz, 18 féle aminosavat, vasat, kalciumot, cinket, mangánt és jelentős mennyiségű szelént.

Az érszűkületben szenvedőknek, akik átestek, illetve a rizikófaktorba tartozóknak, mind a trombózis, mind a magas vérnyomás, a szívinfarktus, vagy az azt megelőző állapotban, esetleg már lezajlott folyamtoknál ezt a terméket kifejezetten ajánljuk.

Megelőzés céljából napi három alkalommal fogyasszunk friss gyümölcsöt. Ha tehetjük, egészítsük ki a PANNONICUM zöldség- vagy gyümölcs porral. Gyerekek is fogyaszthatják, hiszen rajtuk is egyre gyakrabban megjelennek a felnőttkori megbetegedések (szív, érrendszer, vérnyomás).

A Quality Cardio  semlegesíti a méreganyagokat, nehézfémeket, lúgosít, tehát létrehozza az ideális sav-bázis egyensúlyt. Még a testszagot is képes semlegesíteni.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu