Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

hát igen, lassan vége a nyárnak.én azonban szorgalmasan készitettem  az én kis szépségeimet.befejeztem a -négy évszak- cimmel ellátott álomfogóimat, mint azt meg ígértem.aki látta, mindenkinek tetszett.

a barátnőmnek is készítettem egy tavaszi virágos fát.azt mondta, imádja a tavaszt, és ez az álomfogó arra fogja emlékeztetni.

ezek mellett elkészítettem 60 db. /meg még amit elajándékoztam/ hűtőmágnest, szintén harisnyából, és az imádott gyöngyökkel.virágos, pillangós, aranyos kis darabok.

remélem a 12.nyugdijas találkozóra készített apróságoknak fognak örülni.

el kell azért mondanom,.......picit elcsábúltam.mégpedig a decupagolás felé.a barátnőm csinálja igazi szenvedéllyel, és hááááááááááát, én is megfertőződtem....kicsit.....készítettem pár darabot, és nem is lettek rosszak....sőőt, ahhoz képest, hogy első munkák, igen mutatósak.persze a hollandiából itt vakációzó leánykám, nagy részét "lenyúlta"ebből gondoltam, csak jók lettek.persze tovább keresgetek, harisnya ügyben is.egy kis bemutató...kiállítás a vágyam.talán.......lesz belőle valami...persze csak tavasz fele....

még amit szívesen készítek, a 3d. képeslapok. anita lányom hollandiából mindig meglep különleges kivágókkal, gyöngyökkel, kartonpairral, apró diszítőkkel.

amikor én megyek hozzá, hát bizony én is felpakolok.

a képek beillesztésével bajban vagyok, pedig szívesen felrakrám a kész apróságokról a fotókat.

egyszóval...tevékeny nyaram volt.

mindenkit szeretettel üdvözlök mindenkit, és további sok szép munkát kívánok.

anikó.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu