Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

mint az elterveztem, a -nyár- a négy évszakból, elkészült.feltettem a kép mindkét oldalát.nagyon egyszerünek tünt, és tünik, de a sok kis apróság elkészítése nem kis munkámba telt.ha- nem is tökéletes, de nagy szeretettel készitettem.

 

a következő- az ősz-.már előre izgulok, és szeretném, ha szépen sikerülne.szép színeket készítettem ki, aranybarnát, narancsszínt, vöröses árnyalatokat.ezeket magam festettem, volt ami véletlen sikeredett olyan szinűre, de most milyen jól jön!

 

sok kis meglepiket is készítettem, volt sok amit csak magam- itthon,- volt amit a psz. terápiás foglalkozáson készült, a kis csoportomban.

sopronban lesz ősszel az országos nyugdijas találkozó, és ezek az apró meglepik arra készülnek.még jó pár darab hiányzik, kb.40 db. de igyekszem időre elkészülni.tudom, örömet fog okozni ez a kis figyelmesség.

 

még nem is írtam, a másik szerelmem - az erdő, fák, bokrok, kismadarak- és ezek a csodák fotózása.

a kisebbik fiam lepett meg 2éve, egy nikon-10 megapixeles géppel.akkumulátoros, és mivel 2 is van hozzá, mindig lövésre készen vagyok.rengeteg képet készítettem már, itt a soproni lőverek csodálatos lehetőségét használom ki.és persze amerre járok, mindíg készítek képeket.

kedves barátnőmmel sokat járjuk az erdőt, minden évszakban.de a fák,.... azok  a legkedvesebbek.van olyan, hogy szinte érzem-hív- öleljem meg. és én megteszem.volt aki csodálkozott, volt aki követett,-külföldön is megölelem azokat a fákat, amik "hívnak"

hiába...nincs szebb a természetnél.

egy bánatom van csak a fotózással kapcsolatban.....7,5 dioptriás a szemüvegem, így  nem tudom pontosan belőni a lefotózni valót.bár lassan rájövök, hogy tudok ezen kicsit segíteni.de emellet  azért sok csodás kép készült.

azt hiszem, most igazán füstöl a klaviatura, ugyhogy be is fejezem.

további szép napot!

Címkék: ujabb álomfogó készült el

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu