Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 Az Earn Doing egy legitim GPT-webhely, amely 2014 óta fizet tagjainak

 

Én tegnap regisztráltam és ma már ki is kértem 1.45 $ ha megérkezik a Paypal számlámra az 1.43 $-om felrakom róla a bizonylatot. Nem elírtam az összeget hanem 2% a díj és azt a kikért összegből levonják.

Jó hír ez tényleg legitim oldal és gyors fizetés már meg is kaptam a kikérést lásd a bizonyítékot itt.


Újabb jó hírem van számotokra tegnap kikértem a második kifizetésem és ma meg is jött a számlámra.

3. kifizetésem is 24 órán belül megérkezett

6.kifizetésem is 24 órán belül megérkezett.
A PIN KÓD-hoz egy 4 jegyű számot kell megadni (tetszőleges) amit könnyen megjegyzel mert ezt a 4 jegyű számot minden kivonásnál meg kell adni.

 

Mivel lehet keresni? 

Elárulom én mivel keresek ilyen hamar. Naponta rákattintok a kérdőívekre a 90 centest csak egyszer tudtam kitölteni eddig viszont az alatta lévő 56 centest már sokszor ki tudtam tölteni sőt olyan is volt, hogy egymás után kétszer is. Ez a fő bevételi forrásom. A hirdetéseket is naponta lekattintom meg az ajánlatfalon is ez pár cent naponta. A videónézős oldalt is hagyom futni egyfolytában amíg a gép be van kapcsolva de néha-néha rákattintok az oldalon egy másik videóra, hogy biztosan számolja a pontokat. Ezt olyankor szoktam megtenni ha ránézek az oldalra és látom, hogy nem adott pontot ekkor választok egy másik videót utána ismét számolja a pontokat. Akinek van androidos telefonja az még gyorsabban tud pénz gyűjteni azáltal, hogy letölti az appokat az ajánlatfalról sajnos én ezzel a részével nem tudok keresni mert windows-os telom van. Remélem ez neked is segít hogy gyorsan pénzt tudj gyűjteni. Épp most fedeztem fel még valamit a gyorsabb keresés érdekében javaslom a cookie-k törlését és máris újra rendelkezésre állnak a felmérések. Kétszer töltöttem ki egymás után az 56 centes kérdőívet a cookie-k törlése után. Ha nekem működik neked is fog.

1 Fizetett ajánlatok

A webhelyen elérhető legtöbb ajánlat a fizetett ajánlatok részben található. Tehát lényegében ez lesz a fő módszer a keresetre ezen az oldalon.


Ezek a feladatok általában arra kérnek, hogy válaszolj egy felmérésre, regisztrálj egy webhelyre, játssz egy játékot, válaszolj egy kvízre, nézz meg egy videót vagy akár tölts le egy alkalmazást.Minden ajánlat tartalmaz egy sor követendő utasítást. Miután teljesítetted az ajánlatot, megkapod az ígért jutalmat. 

2 Fizetett hirdetések

Itt kereshetsz ha egyszerűen megnézed a hirdetéseket. A hirdetések egyesével történő megtekintéséhez kattints a felsorolt ​​hirdetésekre. Ezután egy új ablakot nyit meg, amelyben megjelenik a hirdetés. Általában 5-10 másodpercet kell várni, amíg a hirdetés teljesen betöltődik. 

Miután a hirdetés teljesen betöltődött, meg kell oldania egy captchát a folyamat befejezéséhez. Amikor sikeresen megoldottad a captchát, megkapod a jutalmat, és bezárhatod az ablakot.

Ha az összes hirdetést egymás után szeretnéd megtekinteni, kattints a „Szörfözés indítása” gombra (lásd a fenti képet). Ezután ugyanazon a folyamaton kell átesned, mint amikor a hirdetéseket egyenként nézed meg. A megtekintés befejezéséhez még meg kell oldania egy captchát. A fiók beállításnál át tudod állítani a captchát alapból a SolveMedia captcha van beállítva de ha átállítod Google (reCAPTCHA) akkor nem kell írkálnod csak kattintani.

3 Ajánlatfalak



Az ajánlatfalak alapvetően mindenféle ajánlattal, amelyet teljesíthetsz a keresés érdekében.

 

Nagyjából ugyanaz a folyamat. Ha rákattintasz egy ajánlatra egy ajánlatfalon, az eljut az ajánlatot tároló webhelyre. 

Csak ki kell töltened az ajánlatot, mint általában. Az ajánlat teljesítése után megkapod a jutalmat érte.

4 Videók megtekintése
Fontos ha használsz reklámblokkoló bővítményt az ki kell kapcsolnod a videó néző oldalon, hogy tudj pontokat gyűjteni. Blokkolóval nem működik az oldal. Ezt szintén az ajánlat falon találod ez Magyarországról is elérhető mellékelek egy képet, hogy hol találod és mit kell tenned
1 Kiválasztod az ajánlatfalon
2 Rákattintasz a videók részre3 Rákattintasz a videó ajánlatra4 Megnyílik egy új lapon ott regisztrálsz email cím és jelszó kell hozzá, majd kapsz egy visszaigazoló emailt arra rákattintasz és kész.5 Nézheted a videókat amikért pontot kapsz és a pontokat átküldheted a fiókodba ahol pénzre válthatod. 1000 pont = 1 $Videónként 2.5 pontot kapsz a videó megtekintése után. Ja és nincs a videó végén captcha se semmi tehát ha elindítjuk nyugodtan mehetünk főzni vagy fát vágni vagy bármit csinálhatunk a pontok gyűlnek mert automatikusan tölti be a videókat de akár böngészhetünk egy új lapon akkor is gyűlnek a pontok nem kell az oldalon lennünk elég ha megnyitjuk és elindítunk egy videót a többi megy magától. Nálam a Google böngészőben automatikusra van állítva a videólejátszás. Naponta maximum 5-szőr lehet a pontokat átküldeni a fiókba. A pontok átküldéséhez csak kattints a pontjaidra megnyílik egy kis ablak ott válaszd ki melyik fiókba szeretnéd átküldeni a pontokat majd ki is számíthatod ,hogy az adott fiókba mennyi pontot küld át. Kattints a küldés gombra és máris az adott fiók számláján lesznek a pontjaid. 

Hogyan fizetnek?

PayPal az egyetlen fizetési mód de nagyon alacsony a kivehető minimum mindössze 1 $ Viszont ha nincs PayPal számlád akkor az alábbi ajándékutalványokra válthatod be a kereseted.

A pontok az EarnDoing virtuális pénzneme.Készpénzre váltható. Árfolyamuk: 1 pont = 0,001 $. 1000 pont= 1 $

Miután 1 dollárt kerestél, kifizetést kérhetsz a PayPal-on keresztül. Vedd figyelembe, hogy 2% -os díjat kell fizetni. Levonják ezt a díjat, amikor fizetést kérsz.

Ahhoz, hogy fizetést kapj igazolnod kell személyazonosságod egy személyi igazolvány, útlevél vagy vezetői engedély fényképének benyújtásával az igazolási folyamat befejezéséhez. Elég csak az elejét lefényképezni.Tehát, ha meg akarod kapni a kifizetését, akkor ezt meg kell tenned.

Ki csatlakozhat webhelyhez?

Mint a legtöbb GPT-webhely esetében, globálisan elérhető. Csatlakozhatsz az oldalhoz, függetlenül attól, hogy hol laksz.

Háztartásonként csak egy fiók engedélyezett, és a csatlakozáshoz 13 évesnél idősebbnek kell lenned. Tehát, ha háztartásban vannak olyan emberek, akik érdeklődnek a csatlakozás iránt, akkor el kell dönteni ,hogy ki csatlakozzon.

Keress te is gyorsan ingyen


Címkék: ingyen pénz paypalra fizető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu