Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


 

 

 

Az i-Say szolgáltatója az Ipsos - a világ egyik vezető piackutató cége. Az Ipsos egy globális piackutató cég, amely friss perspektívát nyújt napjaink kérdéseiről és trendjeiről. Vegyél részt felmérésekben, oszd meg gondolataidat, és gyűjts pontokat nagyszerű jutalmakért. Pontokat az i-Say felmérések kitöltésével szerezhetsz.
 A felmérés kitöltéséért szerezhető pontok száma néhány olyan tényezőtől függ, mint például a felmérés hosszúsága. A pontok a legtöbb felmérés kitöltése után néhány perccel meg fognak jelenni a számládon. A szerzett i-Say pontokat nagyszerű jutalmakra válthatod be, mint például ajándékkártyák, készpénz, áruk és jótékonysági adományok. 



Felmérésekre járó pontok 50-250 pont között hossztól függően 5-30 perc között. Ha nem sikerül kitöltened a kérdőívet akkor is kapsz 5 pontot.
Továbbá még értékes ajándékot is nyerhetsz a Poll Predictor játékkal.Minden felmérésben való részvétel után meghívást fogsz kapni a Poll Predictorral való tippelésre. A Poll Predictor lényege, hogy megmutassa, mennyire helyesen tudod megtippelni azt, hogy a válaszadók hány százaléka adott egy bizonyos választ a felmérésben feltett különböző kérdésekre . A nyereményekhez jutáshoz való esélyed attól függően nő, hogy a tipped mennyire áll közel a helyes válaszhoz. Használd a rendelkezésre álló csúszkát a válaszod 0% és 100% között történő kiválasztásához és elküldéséhez. Minél jobban tippelsz, annál nagyobb lesz az esélyed benevézésre kerülni a nyereménysorsolásba. Hogyan működik?Pontos tipp = 25 nevezés1 ponton belül (plusz vagy mínusz) = 20 nevezés3 ponton belül = 15 nevezés5 ponton belül = 10 nevezés10 ponton belül = 5 nevezés25 ponton belül = 1 nevezésMiután nevezésekhez jutottál, elhelyezheted őket a felsorolt nyereményeken. Minél több nevezést helyezel el az egyes nyereménysorsolásokon, annál nagyobb eséllyel nyerheted meg az adott nyereményt.
„Üdvözlünk az i-Say-ben!” nyereménysorsolás az új tagok számára
Új tagjaink automatikusan – csupán csatlakozásukért – részt vesznek a nyereménysorsoláson, amelyen 30 darab, egyenként 25000 HUF értéku vásárlási utalvány kártyát sorsolunk ki. Négyhavonta harminc új nyertesünk van.
“Click” nyereménysorsolás
Négyhavonta, 10 szerencsés tagunkat egyenként 10,000 ponttal jutalmazunk. Az adatfrissítést szolgáló kérdőívet kitöltő tagok automatikusan részt vesznek ezen a nyereménysorsoláson.Amint látod itt a felmérésekért járó pontokon felül még nagyon sok mindennel nyerhetsz ne hagy ki ezt a remek lehetőséget!Regisztrálj most

Címkék: ingyen pénz paypalra fizető

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu