Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Ismerősöm ,kedves Idegen,

 

 

Ha még nem ismerjük egymást egy lehetőség az ismerkedésre:

Bizonyára te is látod hogy a világ leginkább Magyarország mennyire kilátástalan helyzetben van. Az embereknek nincs annyi pénze hogy jól érezzék magukat.

Csapdában vannak ,a saját képességeik csapdájában mert nem hiszik el magukról hogy sokkal többre képesek.

Ezért van hogy kis hazánkban az MLM az dübörög.

Irj ha magadra ismersz:

 

Elégedetlen vagy a jelenlegi cégeddel? Vezetöket keresünk Europai piac  terjesztéséhez! Mi ezeknek akarunk megfelelni: 1. eladható termékek, jó áron, kitünö minöségben, mindenkinek szüksége legyen rá és valamiben jobb legyen, mint a konkurencia .(Méregmentes gyártástechnológia közvetlenül a gyártva) 2. megbízható cég a tulajdonos 1986óta képviseli a céget.A legnagyobb gyára van az egész világon (kokurenciamentes gyártási kapacitás) 3. marketing terv jövedelmezö és könnyen átlátható legyen. Passzív jövedelem elérhető legyen és örökölhető legyen.  Ha eddig csak átvertek, de még hiszel abban, hogy JÓ A NETWORK MARKETING ÉS TE IS JÓ VAGY, akkor jelentkezz, és mutatok egy céget, amely megfelel a fenti követelményeknek és egy olyan szponzor vonalat, amely hozzá segít a sikerhez.

 

Információk, érdekességek itt: http://agocsantal.mysisel.com

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu