Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A Nikken UK Limited tudatában van annak, hogy az Önnel kapcsolatos személyes információkat elővigyázatosan és gondosan használja fel, ezért mi értékeljük az irántunk nyújtott bizalmát. Ez a leírás a www.nikken.co.uk/connect honlap titoktartási irányelve.  

A mi weboldalunk meglátogatásakor, Ön elfogadja és beleegyezik e Titoktartási nyilatkozatban megfogalmazottakkal


A Személyes Információk kezelői  
Bármilyen Nikken.co.uk oldalra beérkezett személyes információt a Nikken UK Limited, 1 Deltic Avenue, Rooksley, Milton Keynes, MK13 8LD, Egyesült Királyságban lévő iroda kezel. 


Személyes információk kezelése és felhasználása  
A vásárlóktól kapott információ segít bennünket abban, hogy a Nikken honlapján, www.nikken.co.uk/connect az Ön vásárlási tapasztalatát folyamatosan fejlesszük.

E weboldal használatakor az elérhetőségi adatait meg kell adnia. Mi ezt az adatot a számítógépekben elraktározzuk és megtartjuk. Ezt az adatot felhasználjuk az Önnel való megállapodás kitöltésére.

Ez az adat továbbá felhasználásra kerül: rendelések kezelése, termékek kiszállítása, fizetések feldolgozása, kapcsolattartás Önnel a rendelésekről, termékekről, szolgáltatásokról és promóciókról, valamint, az Önt érdeklő termékeinkről és szolgáltatásainkról hasznos tudnivalókat szolgáltassunk Önnek. Ezt az információt az üzletünk fejlesztésére is használjuk, hogy megelőzzük és észleljük a honlapunk ellen történő csalást vagy visszaélést, valamint hogy megakadályozzunk bármilyen harmadik félt abban, hogy nevünkben különböző műszaki, logisztikai vagy más funkciókat végrehajtsanak.

Az Önnek nyújtott szolgáltatásaink részeként, különböző tájékoztató jellegű információkat küldünk Önnek a termékekről, különleges ajánlatokról, árengedményekről, akciókról és versenyekről. Amennyiben ilyen jellegű információt nem szeretne kapni a Nikkentől, a honlap regisztrációs oldalán az erre megadott négyzetet pipálja ki.  


Csalások megelőzése  
Azért hogy megvédjük vevőinket és Önmagunkat a csalástól és lopástól, más Nikken leányvállalatoknak, pénzügyi és más szervezeteknek (törvény-végrehajtási ügynökségeket beleértve), átadhatunk olyan információkat, amelyekkel a bonyolult csalási problémák megelőzhetők és észlelhetők. 



Információik felfedése  
A következő cégeknek átadhatunk Önről adatokat, melyek a fentiekben olvasott célból lennének felhasználva: 
* a Nikken Csoporton belül más vállalatoknak
* alkalmazottaknak és a Nikken Csoport képviselőinek, hogy megfelelően intézzék az önnek nyújtott szolgáltatásokat, most vagy a jövőben
* bárkinek, akinek átadjuk, vagy átadhatjuk a jogainkat és kötelességeinket az Önnel kötött megállapodásunk alapján 
* amennyiben kötelességünkben áll azt megtenni vagy a törvény engedélyezi, hogy megtegyük 


Biztonság 
Mi elkötelezettjei vagyunk annak, hogy a legmagasabb biztonsági színvonalat használjuk, hogy személyes adatait megvédjük a jogellenes hozzáféréstől.

A különböző adatok továbbítására az SSL (biztonságos adatátvitel) megbízható rendszert használjuk, 128 bit méretű adattitkosítással, mely egy magas szintű adatbiztonságot szolgál. A honlapnak azok a területei, amelyek ezzel a rendszerrel védettek, a böngészőben egy zárt lakatot fognak mutatni.

Ezen rendszer alapján a kártyával való fizetés biztonságos. A honlap adatbázisán belül semmilyen hitelkártya adatot nem tartunk meg. Ezeket csak a fizetési tranzakciók végrehajtására használják. Ennek ellenére az Internetem megadott adatok biztonságát nem tudjuk garantálni. Ön elfogadja az Interneten megadott információk biztonsági kockázatának a lehetőségét, és nem tart minket felelősnek a biztonság bármilyen megszegéséért, hacsak ez nem a hanyagságunk vagy egy szándékos mulasztás miatt történt. 

Általános 

  1. Önnek jogában áll azon személyes adatok iránt érdeklődni, (ahogy ez a "Data Protection Act"- ben – Adatvédelmi Törvénykönyvben megfogalmazott) amelyeket Önről tartunk, egy adott díj és írásos kérelem ellenében. Kérjük, a következő címre írjon: Nikken UK Limited, 1 Deltic Avenue, Rooksley, MK13 8LD, Egyesült Királyság.

  2. Amennyiben az Önről tartott információnk bármely részét helytelennek találja, vagy bármilyen kérdése van a Titoktartási nyilatkozatot illetően, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Telefonon: 06 800 18379, e-mailben
    (HUNsupport@nikken.co.uk) vagy írjon nekünk a fentiekben megadott címre.

  3. Tudatjuk Önnel, hogy a honlapunkon keresztül más weboldalak megtekintéséhez is hozzáférhet. Ezen honlapok tartalmáért, eljárásaiért vagy szabályzataiért, mi felelősséget nem vállalunk.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu