Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

network.hu

 

Nos igen, én is folyamatosan küszködök a súlyommal,mint a nők többsége.Sajnos évek óta le szeretnék fogyni,de soha sem volt annyi kitartásom,hogy végigcsináljam. A környezetem mindíg azzal jön,hogy "ugyan,nem kell neked fogyózni,te így vagy jó..." de ha nem érzem jól magam így a bőrömben,akkor mondhat akárki akármit, nekem attól jobb nem lesz.


A mai napon határoztam el magam.Ma amikor elmentem vásárolni és ruhapróbálás közben rádöbbentem,hogy mennyire rosszul érzem magam a bőrömben és eldöntöttem,hogy ez nem mehet így tovább, le kell adnom a felesleges kilókat.


Sajnos már többször elhatároztam magam az évek alatt,hogy lefogyok,de soha sem volt kitartásom végigcsinálni, vagy a jojó effektus "áldozata" lettem.


Soha nem voltam megelégedve az alakommal, próbáltam megválogatni,hogy melyik ruha az amit megengedhetek magamnak,és melyik az amelyik már sok.Tavaly nyáron 6 kilóval voltam könnyebb(de hangsúlyozom,akkor sem voltam vékony,sem elégedett) Már akkor is félve vettem fel a bikinit, feszélyezett voltam a strandokon,stb..de amikor elkezdtem szedni a Revalid kapszulát, szinte kényszerevővé váltam. Néhány hét leforgása alatt híztam 6 kg-t.


Úgy gondolom,hogy ha blogot írok a mindennapokról, könnyebb lesz :)

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

olah miklósné éva üzente 12 éve

Keress egy társat, járj el egy olyan helyre, ahol mozoghatsz ! A kövér , de sportolni , mozogni járó ember, még mindig egészségesebb mint a sovány aki nem mozog.
A fogyás 30% a mozgás , 70% az étkezés.
A rendszeres mozgás elindít egy lassú, de biztos változást. Még egy fontos dolog, a fitneszekből bár mennyire is hihetetlen, de nem nézik ki a ducikat, sőt megerősítést is kaphatsz. Egyél minden nap 5X egy tenyérnyi ételt , két tenyérnyi salátával, zöldséggel, igyál 3 liter vizet, étkezéseid előtt egy nagy pohár vizet! Sok sikert!
Oláhné Éva Szeged

Válasz

T. Dóra üzente 13 éve

Hajrá, hajrá.:) Sok sikert kívánok, ha szeretnél esetleg tanácsot kérni, szívesen adok, én azért regisztráltam ide, hogy találjak valakit, aki hasonló cipőben jár mint én, 1 hete kezdtem el fogyózni(újra), már 30 kilóval könnyebb vagyok mint másfél évvel ezelőtt, szóval van egy kis tapasztalatom. Még 15 kilót kellene leadnom, (saját mércém szerint), tudom, hogy sikerülni fog, kitartás kérdése.
Csak kell valaki, aki néha seggbe rúg. :)

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu