Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Három értékes üzenet:


Felépülni egy betegségből, eredményesnek lenni egy jó törekvésben, vagy jó útra vezetni a gyermekedet… Előfordul, hogy nagyon próbálunk elérni vala­mit, küzdünk, de egyszerűen nem tudunk célba érni.

Amikor úgy érzed, hogy már nagyon sokat tettél, mégsem lett eredménye, akkor nem még több erőfeszítésre van szükség – hanem egy Istentől jövő áttörésre! Arra van szükséged, hogy Istentől kapd, hogy ő hozza el az igazi változást. Mit tegyél ilyenkor?


  1. Figyelmedet és erődet többé ne az annyira áhított célra irányítsd, hanem Istenre! 
    Tedd meg, amit meg tudsz tenni, de ne ezektől várd a megoldást, hanem Istentől, aki az EGYETLEN szabadító! Milyen felszabadító érzés, hogy többé nem kell erőlködnöd, hanem tőle várhatod a megoldást!
  2. Ne akard kitalálni vagy megszabni Istennek, hogy milyen módon hogyan hozza el az áttörést! 
    Lehet, hogy egészen más eszkö­zöket fog felhasználni a cél elérése érdekében, mint azt te gondoltad volna – ne korlátozd le földhöz ragadt feltételezéseiddel! Nem lesz igazi áttörés addig, amíg át nem adod neki a kormányt, és meg nem engeded, hogy úgy és azt tegyen veled és helyze­teddel, amit csak akar. Az egészen benne bízó szív megindítja Isten szívét – és kezét a te javadra.
  3. Kezdd el hittel megvallani ígéretét, és várd meg, amíg beteljesíti, amit kimondott! 
    Isten először bennünk akar áttörést elérni, csak utána fog bárki vagy bármi másban – rajtunk keresztül. Jézus nevében kezdj el áttörni saját hitetlenségeden, kétségbeeséseden és aggodalmadon! Állj ellen, és mondj nemet a kísértő minden kételyt ébresztő szavára! Mivel Isten azt ígérte, hogy ő lesz a te szabadítód, ezért ő ezt meg is fogja tenni; te csak bízz benne, és kezdd el megvallani és megerősíteni ezt a szíved­ben – és a beszédedben is! Ha hiszel a szívedben, de kétkedve beszélsz, akkor saját magad lehetsz gátja az Isten által megígért áttörésnek. Nyugodj meg annak tudatában, hogy az ő ígéretei igazak, és várd türelemmel, amíg egyszer csak felszínre hozza és megadja neked az áttörést!

Címkék: az igazság szabaddá tesz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu