Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

MAI IGE – buzdító üzenetek minden napra

 

Mi lehet az akadálya, hogy megismerd a valódi Istent? Vannak dolgok, amelyek teljesen vakká tesznek, megakadályoznak abban, hogy meglásd az igazi Istent.

 

„Béníthat olyan hitrendszer, ami miatt azt gondolod, túl bűnös vagy ahhoz, hogy Isten valaha is szeressen és megváltson. Béníthat egy emlék, valami, ami gyermekkorodban történt és nem mersz beszélni róla. Béníthat valamilyen függőség, kábítószer, gyógyszer, játékszenvedély, pornográfia, alkohol, munkamánia, pénz. Bármi is a függőséged, az biztosan bénító. Béníthat félelem, szorongás, depresszió, alacsony önértékelés, elhanyagolás vagy bántalmazás miatti rémálomszerű gyermekkor. Másrész lehet, hogy „sokra vitted az életben” és lehet, hogy éppen a siker, az anyagiasság, a kapzsiság, az önteltség bénít – az hogy nem ismered el, hogy szükséged lenne Istenre.

Ismerősen hangzott valamelyik? Jézus ezekkel a szavakkal kezdte szolgálatát: „Az Úr lelke van énrajtam, mivel felkent engem, hogy evangéliumot hirdessek a szegényeknek, azért küldött el, hogy a szabadulást hirdessem a foglyoknak és a vakoknak szemük megnyílását, hogy szabadon bocsássam a megkínzottakat és hirdessem az Úr kedves esztendejét.” (Lk 4,18-19) Ennek az igeszakasznak a végét egy parafrázis így adja vissza: „eljött az Úr kegyelmének ideje” Ez ám a jó hír! Az élet talán nem mindig volt jó hozzád, de Isten kegyelme, rád mosolygó jó indulata mindent megváltoztathat – mától kezdve.”

 

Tehát az igazi,valódi Istenről:

Ha minden vasárnap elmész templomba és úgy érzed, hogy rendben vagy, mert ott voltál, akkor becsaptad saját magad.

 

Keresd minden egyes nap az Úr Jézust az életed minden dolgában, hogy élő kapcsolatod lehessen vele! Tőle kérdezd meg, hogy mikor mit kell tenned és bátran bízva benne, cselekedd az Ő akaratát!

Címkék: az igazság szabaddá tesz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu