Kis türelmet...
Egy egyszerű, de nagyon aromás és finom étel egy családi ebédhez vagy vacsorához.
|
Főzési folyamat
Egy serpenyőben olvasszuk meg a zsírt, vágjuk kis kockákra.
Adjuk hozzá a húst, vágjuk apró darabokra. Pirítsuk meg, amíg meg nem barnul.
Ezután adjuk hozzá a sárgarépát, körökre vágva. Sauté 5 percig.
Hagyma, félgyűrűkre vágva. Sauté 5 percig.
Paprika, szeletelve. Még 5 perc.
Adjunk hozzá durván apróra vágott burgonyát, egy darab vajat, 200 ml vizet, fűszereket, szárított petrezselymet és sót. Ne keverje.
Fedjük le, csökkentsük a hőt és pároljuk 40 percig.
A főzés végén adjunk hozzá apróra vágott friss gyógynövényeket, apróra vágott fokhagymát. Keverjük össze és vegyük le a tűzről.
Jó étvágyat!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!