Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Bordák pácban: Grill helyett. Beszélgetés a LiveInternet - Orosz Online Napló Szolgáltatás

 

 

Nem tudod, mit kell főzni ebédre vagy vacsorára? A sertésbordák könnyen főzhetőek és nagyon ízletesek!

 

- Bordák - 2 kg.- só - 1,5 teáskanál (ízlés szerint)- füstölt paprika - ízlés szerint Pác:- Fokhagyma - 5 szegfűszeg- adjika - 2 teáskanál.- szójaszósz - 100ml.- narancslé - 1 db.


 ELŐKÉSZÍTÉS:1. Vágja le a felesleges zsírt a sertésbordákból. 2.Dörzsölje mindkét oldalán sóval és füstölt paprikával, tegye egy sütőedénybe. 3.Készítse elő a pácot: keverje össze a fokhagymát, az adikát, a szójaszószt és a narancslevet. 4. Kenje meg a bordákat a kapott páckal, hagyja pácolni egy órán át. 5. Fedjük le fóliával, küldjük a sütőbe 180 ° C-ra előmelegített egy órán át. 6. Egy óra elteltével fordítsa el a bordákat a másik oldalon (úgy, hogy egyenletesen átitassa őket a pácban), küldje a sütőbe további 30 percig. 7. Fordítsa meg újra a bordákat, és tegye a sütőbe további 15 percig (úgy, hogy a hús megbarnuljon). 8. Tálalás előtt vágja le a bordákat adagokban.  

Címkék: fokhagyma narancslé paprika pácolva sertésborda szójaszósz

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu