Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

DJ Niki Belucci igazán elégedett lehet magával. A gyönyörű DJ lány 2006-ban meghódította Európát, és a többi földrészt is áhítozik utána, de belőle csak egy van, így csak 2007-ben tud eleget tenni a világ távolabbi pontjairól érkező felkéréseknek. Egy-egy turnéra persze már 2006-ban is átruccant - például Mexikóba és Kolumbiába -, de nagyrészt Európában pörgette a lemezeket.


Az év elejétől kezdve Oroszország volt az első áttörés Niki karrierjében. Összesen hat turnéja volt ott, és mi sem bizonyítja jobban sikerét, mint hogy volt olyan klub, ahol az év során háromszor is játszott. Moszkva, Irkutsk, Vologda, Nijniy Novgorod, Stavropol, Novorossiisk, Ekaterinburg és még sok további város klubjainak vendégszeretetét élvezhette hónapokon át...


Játszott még Kazahsztánban, valamint Németország több városában - köztük Braunschweig, Hamburg, Stuttgart, Passau, Frankfurt - bűvölte el a fiatalokat. Norvégiában Bergemet hódította meg, ahova visszahívták egy hónapra rezidensnek, de sajnos az nagyon sok idő, így csak egy egyhetes turnéra tud visszamenni idén. Niki görögországi turnéja is nagyon sikeres volt: Rhodos, Mitilini, Santorini is szívébe zárta őt. Cipruson is aratott: Nicosia és Limassol klubéletét teljesen felforgatta.


2006 novemberében Mexikóban vendégeskedett: Mexikóváros, Playa del Carmen és Guanajuato volt a célpont. Kolumbiában El Aeropuerto, Cartagena és Bogota, Szerbiában Sara Moravica, Bácsszöllős, Romániában Baire Mare, Constanta, Coostinesti, Cluj, Targu Sekujec, Bukarest, Sibiu, Temesvár, Brassó, Craiova, Alba Julia és Nagyvárad, Lengyelországban Varsó, Szlovákiában pedig Moldava Nad Bodvou és Komárno városának klubjaiban pörgette a korongokat. A turnékról készült képek a www.niki.belucci.hu oldalon láthatóak.


Niki év végén Skóciában játszott volna az M8 zenei magazin jótékonysági rendezvényén. Az M8 egy rendkívül nívós és népszerű zenei magazin egész Nagy-Britanniában. Sajnálatos módon a rossz időjárás miatt két órát késett a gép Londonból, így Niki kísérőivel együtt lekéste a csatlakozást. Ennek köszönhetően viszontagságos kis kalandba keveredtek Londonban. Kivételesen és szerencsére két kísérővel utazott Niki, mert több megbeszélés is várta őket Glasgowban, de sajnos teljesen másképpen alakultak a dolgok. Nem könnyű éjfélkor szabad szállodai szobát találni Londonban, de ha még sikerül is szobát szerezni, odajutni sem könnyű. Végül szerencsésen végződött a londoni kaland: egy hangulatos kis szálloda, buszozás, vonatozás és sok egyéb nem túl kellemes akadály állt hazajutásuk útjába, de végül szerencsésen megérkeztek másnap este a ferihegyi repülőtérre. Az is igaz azonban, hogy majdnem azt a járatot is lekésték...



A sajnálatos esetért kárpótol az M8 aktuális száma, amelynek a címlapján Niki Belucci egy gyönyörű fotóval szerepel. A magazin izgalmas interjút is közöl Nikivel 2007. januári számában, amely az Egyesült Királyság lakóival is megismerteti hazánk büszkeségét.



Az év utolsó hetében sem állt meg az élet a DJ hölgy számára, sőt... 2006. december 22-én Ukrajna fővárosában, Odessában zenélt Niki, majd onnan átrepült 23-án Észtországba, ahol Tallinban játszott. Ezek után 26-án Kalocsán lépett fel, majd 28-án repült át újabb oroszországi turnéjára, ahonnan 2007-ben érkezett haza.



"2007-ben úgy kezdem az évet, hogy szabadságra megyek két hétre, és csak a vőlegényemnek, Anonyónak élek. Májusban lesz az esküvőnk, és a sok utazás miatt teljesen el vagyok maradva a szervezéssel, de a ruhám már megvan!" - meséli lelkesen Niki.



DJ Niki Beluccit a külföldi újságok is egyre jobban szeretik, ezt bizonyítja a sok év végi és év eleji megjelenés is: FHM Franciaország - 2006. december, FHM Egyesült Királyság - 2007. január, FHM Szingapúr - 2007. január, Nuts Magazin Egyesült Királyság - 2006 december, M8 Magazine Egyesült Királyság - 2007. január-február, Daly Star Egyesült Királyság - 2006. december, Maxim Magazin Belgium - 2006. december, Dancemusic rádió Egyesült Királyság - 2006. november, NIGHT & STYLE Portugália - 2007 január, FHM Ausztrália - 2007 február.



Zenei téren is új fordulatokat hozott Nikinek a 2006-os év. Új dallal rukkolt elő, amihez két videoklip is készült. "Kék hajnal" című dala és annak angol nyelvű verziója, a "Blue dawn" merőben más stílust mutat, mint Niki 2004 ben megjelent "1234" című albuma. Az új zenei anyag stílusa sokkal közelebb áll az általa játszott lemezek irányvonalához. Az új dal mindkét nyelven, több verzióban letölthető a www.mp3music.hu oldalról.



2006 közepétől a magyar és a külföldi lemezkiadók is felfigyeltek Nikire: Hollandiából, Oroszországból, Indiából, Portugáliából és Németországból kezdték el ajánlatokkal bombázni párhuzamosan. Végül egy hazai lemezkiadó mellett döntött - ez a CLS Records.



"Sokat gondolkoztunk a menedzsmentemmel, hogy melyik kiadót válasszuk, és a CLS Records melett döntöttünk, mert a zenei elképzeléseimben maximálisan támogatnak, fiatalok, lendületesek, és már bizonyítottak ahhoz, hogy tudjam: profi módon fognak engem képviselni itthon és külföldön egyaránt. Tárgyalásban vagyunk több külföldi lemezcéggel is, de nem döntöttünk még, ki lesz a befutó" - mondja Niki, majd egy rövid évösszegzéssel folytatja: "Azt gondolom, hogy a 2006-os év minden téren sikeres és szerencsés volt számomra, magánéleti és szakmai szempontból egyaránt. Menyasszony lettem tavasszal, Kyra, a kutyusom 5 csodás és egészséges kölyköt hozott a világra, így nagymama is lettem az idén... J Rengeteget játszottam a világ különböző pontjain, új klipem és dalom, valamint szerződésem van egy lemezcéggel. Ha semmi nem lett volna a fa alatt karácsonykor, azt sem bántam volna, mert már kaptam elég ajándékot 2006-ban" - teszi hozzá a DJ.



Niki Belucci 2007 májusáig a lekötött turnéi: Németország, Olaszország, Svájc, Mexikó, Kolumbia, Dubai, Franciaország, Oroszország.



A turnéfotók folyamatosan megtekinthetőek a www.niki.belucci.hu weboldalon a "Fotók" menüpontban.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu