Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A gyermekszépségversenyek talán az egyik legtöbb kritikát kiváltó kreációk. Nagy a kereslet irántuk, mert hát kinek nem lágyul meg a szíve, ha ránéz egy gyönyörű, négy – nyolc éves kislányra? Az amerikai szépségversenyeken idomított és átszabott gyerekek indulnak, és ha nyernek, sok pénzt keresnek családjuknak. A szülő (főleg az anya) megtesz mindent annak érdekében, hogy a kislányából szépségkirálynőt faragjon. Sok esetben az anya kudarca az, ami arra kényszeríti a gyerekét, hogy mindent feláldozzon azért, hogy kielégítse az anya sikeréhségét, ha már ő nem lehetett szépségkirálynő, akkor a lánya legyen az.


Természetesen itt nem veszi tekintetbe a gyereke szükségleteit, jogait. Az így felnövő gyerek mindenképp lelkileg torz lesz. Az idővel és korral elmaradó sikerek sok esetben ugyanazt a késztetést váltják ki, ami miatt ők is erre a pályára kényszerültek.

"Az ártatlanság halála"

Emlékeztek?Jon Benet Ramsey-re, a számos gyermek szépségversenyt megnyerő, hatéves szőke kislányra? Összeverték és megfojtották. Holttestére 1996. karácsony másnapján találtak rá a szülői ház pincéjében.A gyilkosság sokkolta Amerikát, a rendõrség pedig tehetetlen volt. Tudták, hogy az agyonriasztózott házba képtelenség volt betörni, a gyönyörû kislányt csak a család egyik tagja ölhette meg.

De ki?

Az anya, aki maga is szépségkirálynõ volt hajdanán, és irigyelte lánya sikereit? A dúsgazdag apa,aki beteges érzelmeket táplált Jon Benet iránt? A lány bátyja, aki féltékeny volt húgára?Az "anya"a halálos ágyán, bevallotta szörnyû titkát!Elmondta, hogy az "apa" követte el a gyilkosságot. Szerelmes lett a saját lányába.látta, hogy megfojtja a kislányt, de nem jelentette fel. Írt egy válságdíj követelõ levelet, hogy úgy tûnjön: idegen tört be a házba.

Az "apa"ellen bizonyíték hiányában nem indult eljárás, így JonBenet édesanyja csupán elméletben szolgáltatott igazságot lányának.

Affection Project@Nabucco

Címkék: memoriam

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Címkék

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu