Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

Kevesen vanak tisztában azzal, hogy szervezetünkben évente négy kilógrammnyi felesleges méreganyag halmozódik fel. Nem is gondolnánk, hogy a tartósított élelmiszereink, rovarirtókkal kezelt növényeink, klórozott ivóvizünk, a szennyezett levegő, valamint vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményeink mennyire befolyásolják, megnehezítik testünk működését, egészségünket..

Szervezetünk azonban képes a megtisztulásra, különösen, ha ebben a segítségére sietünk...

Eredetileg a testünkbe került méreganyagok az anyagcsere folyamatok során távoznak a szervezetünkből. A méreganyagok kiválasztásában nagy szerepet játszanak a veséink, a májunk, a tüdőnk, a beleink és a bőrünk is.

Abban azonban, hogy öntisztító szerveink maradéktalanul el tudják látni feladatukat, nagyon gyakran segítségre szorulnak.

A legfontosabb, amit tehetünk, hogy időről-időre gondoskodunk olyan csökkentett terhelésű napokról, amikor lényegesen kevesebb méreganyagot juttatunk a szervezetünkbe. Minden gyümölcs-, tisztítótea-, vagy vízböjt kúra célja, hogy a fokozott folyadék és a csökkentett méreganyag bevitellel segítse a testünket az öntisztulásban.

A lebegőfürdőzést a testi-lelki kikapcsolódás egyik legintenzívebb formájának tartják a szakemberek. De mindezek mellett a méregtelenítésben is segítségünkre van.  Közvetett és közvetlen módon is kifejti pozitív hatásait.

A szervezet felveszi a rendkívül hasznos ásványi anyagokat a sófürdőből, melynek gyulladáscsökkentő, bőrápoló és izomlazító hatásai közismertek. A lebegés javítja szív és érrendszer hatékonyságát, oxigén és vérellátást (vénák, artériák, hajszálerek), tápanyagok eljutását a szervezet minden részébe.  Tehát könnyebben távpznak szervezetünkből a méreganyagok

Ne feledkezzünk meg arról se, hogy a súlytalan állapot javítja a súlykontrollt és a fogyást.

Ha rendszeresen végez méregtelenítést és salaktalanítást, a szervezete meg fogja hálálni. Kicsattanó egészség, könnyed élet, erős immunrendszer és szép, tiszta bőr lesz jutalma. Na és persze súlycsökkenés, hiszen a felhalmozódott salakanyagok távozásával javulni fog az anyagcseréje is.

 A lebegőfürdőzés nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy időről időre kevesebb méreganyagot halmozzon fel szervezetében!

 

 

 

 

 

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu