Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kedves Barátunk!

 

Ezúton szeretnénk értesíteni a Magyar Lebegőfürdőzés Napja alkalmából megrendezett ÉJSZAKAI LEBEGÉS-ről, mely 23.45-ig tart majd DECEMBER 16.-án az ÉdenSpa Lebegőfürdőben. Ezen a napon minden Lebegés árából 50% KEDVEZMÉNYt is adunk!

 

Több dolog miatt is megéri ellátogatni hozzánk:-      Egészségpénztári kártyákra 5 % kedvezményt biztosítunk.(TEMPO, Dimenzió, Postás, ProVita, Generali)-      Egészségügyi alkalmazottaknak 10 % kedvezményt biztosítunk.-      Diákoknak 10 % kedvezményt biztosítunk.-      Manna Natúr Kozmetikumokat is lehet nálunk vásárolni (Mannaszappan, fürdőgolyók, testápolók.. - kizárólag természetes alapanyagokból készülő magyar termék)

 

Gondoljon szeretteire és AJÁNDÉKozzon egészséget! AJÁNDÉKUTALVÁNYAINK a kiállítástól számított egy évig felhasználhatóak!

 

Várjuk sok szeretettel!

 

Fantasztikus napot kíván:

 

ÉdenSpa Lebegőfürdő

9025 Győr, Fürdő tér 1.

www.edenspa.hu

06-96-310-786

 

A Lebegőfürdő bizonyítottan a mai világ egyik leghatékonyabb viziterápiái közé sorolható. A lebegőfürdő (floatation tank) egy úgynevezett izolációs tartály R.E.S.T. (Restricted Environmental Stimulation Technique) alapján működő medence. A súlytalanság, a lebegés több dimenziós mozgás, amely rövid és hosszú távon is nyugtató, pihentető hatású. Ez az állapot – amikor testünknek csak tömege van, de súlya nincs – számos kedvező élettani hatással bír: tehermentesíti a gerincet, az izmok ellazulnak, továbbá testünk biokémiáját is kedvezően befolyásolja: gátolja a kortizol és az adrenalin termelődését, csökkenti a vérnyomást, a migrénes panaszokat és az izomfájdalmakat. Az izolációs tartályban a hang és fényhatások teljes kizárásával, valamint az Epsom sónak köszönhetően elért súlytalan lebegésnek hatásásra elérhetjük a napjainkban ismert leghatékonyabb relaxációt az ún. Théta állapotot.

A súlytalan lebegés lehetővé teszi, hogy testünk egyensúlyba kerüljön és energiáit a belső gyógyulásra fordítsa, hiszen érzékszerveink megpihenhetnek. A kutatások azt mutatják, hogy a lebegés jól mérhetően csökkenti a vérnyomást és a szívritmust, eközben leviszi a stresszel összefüggésbe hozható káros vegyi anyagok szintjét a szervezetünkben. Az Epsom sóval (magnézium-szulfát) végzett fürdő segíti a méreganyagok eltávolítását a szervezetből, tágítja az ereket, elősegíti az izmok jobb vérellátását és segít a gyulladások csökkentésében.

www.edenspa.hu

 

 

Címkék: allergia alvászavar asztma december egészség egészségmegőrzés fogyás fájdalomcsillapítás gyógyfürdő győr izomlazítás kedvezmény lebeg lebegés lebegőfürdő masszázs pihenés relaxálás stresszoldás szuper tanulás sóterápia tengeri vérnyomáscsökkentés éjszakai öngyógyítás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu