Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


A minap összetalálkoztam az öreg bágerossal. Már nagyon régen találkoztunk, mivel nyugdíjba ment. Rengeteg vicces története van, ebből el is hadart gyorsan vagy ötöt hatot. Élvezet volt hallgatni , ahogy az öreg utánozhatatlan tájszólással előadta. Az egyik történet megragadott, amit megosztok az olvasókkal.

Rakta a kavicsot a bányában, mikor észlelte, hogy az egyik Liaznak, melynek osztott volt az első szélvédője, a bal oldali ablaka ki volt törve, amit egy felpattanó kavics okozott. Ekkor így szólt a pilótához. - Ide figyelj koma, ha gyorsan mész a postaúton, feltétlenül tekerd le mindkét oldali ajtóablakot, mert így a légnyomás eltud távozni a kabinból, másképp a még ép üveged is kitörik. - Ne viccelődjön már fater, ha nyári kánikula lenne még le isi tekerném, na de novemberben, ez röhejes fater! - Nana, csak lassan a testtel koma, én figyelmeztettelek. A következő fordulónál kitört üveggel tért vissza a kocsi, a sofőrt úgy kellett kiemelni az ülésből, mert agyon volt fagyva az istenadta. Vacogó fogakkal újságolta, hogy jött szembe vele egy kamion és a nagy légnyomás miatt a másik üvege is kitört. - Ezt nem gondoltam volna fater - így szólt a bágeroshoz -ebből tanultam, az öreg szakik jó tanácsait érdemes megfogadni. - Rátapintottál a lényegre koma, most saját károdon tanultál, így jár az aki nem fogadja meg a frankót.

Címkék: ablak frankó koma vicc öreg

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu