Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Kakaós csiga.

Kakaós csiga

Hozzávalók a tésztához: 25dkg liszt
4dkg lágy margalin
3dkg kristálycukor
1 tojássárgája
2dkg élesztö
1cs. vaniliacukor
1 csipetnyi só
és reszelt citromhéj


Töltelék:
2 evökanál cukrozatlan kakaó
5 evökanál kristálycukor

Lekenéshez olaj

Elkészitése: az élesztöt futtasd fel egy kevés tejjel és cukkoral.

A többi hozzávalót a tej kivételével tedd egy tálba. Ha az élesztö felfutott add a többi hozzávalóhoz , a tejet viszont csak fokozatosan öntsd hozzá. Gyurj egy lágy kelt tésztát.

Meleg helyen letakarva kelesszük kb: fél órát.

Töltelék. Ha a tészta megkelt nyujtsuk téglalap alakúra, kenjük le az egész tésztát olajjal. A jól összekevert töltélékkel szórjuk meg bőven a tésztát és tekerjjük fel mint a piskóta rolándot. Vágjuk öket 1,5 cm-re vastagságura és tegyük öket a sütöpapirral kibélet tepsübe 1-2 cm távolságra. Meleg helyen kb 15 percet még kelesszük.
Elömelegitett sütöben, 160-170 fokon kb:25 perc alatt süssük.

Címkék: cicus  

Kategória: Saját

Látta 34 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Kiss Éva üzente 13 éve

Köszi szépen!

Deak Ibolya üzente 13 éve

Nagyon ugyes vagy ! Csodalatosak a sutemenyeid.

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu