Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

hogy hazatérek a munkából,amolyan kellő fáradság vesz rajtam erőt.Az a fajta,ami már ébren tart.Kipeckelt szemekkel leülök a géphez,olvasok,satöbbi,s mikor érzem,hogy jön a teljes mélypont,akkor megyek a kávéért.Mint az előbb.Tudni kell,hogy már a munkában,mikor kimentem egy cigire,hogy is mondjam...?!Szétcsúsztam.Van az úgy,hogy az ember minden ok nélkül nevet és nevet és...nem bírja befejezni.És akkor vissza a kávéhoz.

Kitöltöm a pohárba.Cukor.Aztán a tejet teljesen mellé sikerült öntenem.Nem baj...Feltörlöm,precízen,gondosan vigyázva mindenre magam körül.Kész.És a következő percben újabb meglepetésben van részem.

Indítom a kezem a hamutartó felé,de pafff...Persze,hogy közvetlenül mellé esik a hamu.Nem baj,gondolom megint,de már mosolygok,mert mit tehetek ilyenkor?Feltakarítom ezt is.Természetesen.

Mit nekem hamu,tej és a többiek.Csóválom a fejem,még csak bosszús sem vagyok.A mosolyból nevetés lesz.Megemelem a poharat,s eldöntöm:megiszom ezt a kávét.Még azelőtt,hogy leverek valamit.Vagy állva elalszom.Milyen kínos lenne?!Vagy mégsem...

Magamban újra lejátszom az előző öt percet.Csend van.Hmm...

Jó lenne most valakit átölelni...

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Nemes József üzente 11 éve

Nagyon ismerős ez az érzés:) Igaz már régebben történtek velem hasonlók. Jó volt Veled átélni újra:) Üdv: barátod: Joe
Ui. ez nem igazság ezt sem láttam a fokkon... Sok van még ilyen? Ugye elhozod őket nekem:)

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu