Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

MI TÖRTÉNIK EGY KEZELÉSEN?


A kezelés során egy első látásra meglepő eszközt használunk arra, hogy azonosítsuk a kezelés kiválasztott cél-témájához kapcsolódó energia-blokkokat és az energia-egyensúly létrehozásához szükséges korrekciókat. Ez az eszköz az "izomtesztelés", amelyet Dr. George Goodheart fedezett fel 1964-ben. A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai - közvetítve az agy, illetve a test sejtes memória szinten tárolt információit - a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal "válaszolnak".

Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat.

Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.

Címkék: beilleszkedési nehézségek család fiatal gyerek gyermek hangulatzavarok hiszti izomtesztelés kamasz kamaszok kezelés kineziológia kudarc különböző pszichoszomatikus betegségek lázadás lélek nevelés psziché pubertás pánikbetegség párkapcsolati problémák stressz szorongás tanulási nehézségek tapasztal terápia tinédzser élmény élmény. érzés önbizalomhiány

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu