Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

IMG_2328 BORZOS

30 DKK liszt ,15 dkg vaj ,7 dkg cukor,3 tojassarga ,1vanilia 1 sutopor,keves tejfol ,3tojas feherje ,20dkg cukor ,15dkg orolt diobel ,15dkg vagotdiobel,4kanal lekvar. PISKOTA: 4TOJAS ,ODKG CUKOR,7KANAL VIZ. KREM: 20DKG VAJ ,20DKG CUKOR EGY FEL LITER TEJ 6KANAL LISZT, AGYURT lapokat ket tepsire kinyujtjuk felig megsutjuk majd rakenjuk alekvart a3tojas feherje habot az orolt diot belekavarni majd avagott diot atetejere ujra visza a lerbe es szep vilagosra sutjuk ,es oszerakni lap,krem ,piskota ,krem ,es megint lap ,kelvarni hogy puhujon ki nagyon finom.,nem is ojan macerans amijenek tunik 2honapja keszulok hogy neki fogok de ha,mar megy ,

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 405 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Barna Pap Mónika üzente 12 éve

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok nektek!Puszi.:)

Kovács László üzente 13 éve

Szia! Köszönöm én is. További szép napokat.

keresztúriné marika üzente 13 éve

Kedves Emese! Köszönöm a dicséretet. Közösségi oldalamon /recept klub/ megtalálod a leírást. Üdv.Marika

faragó margit üzente 13 éve

Jó reggelt!Köszi a látogatást!

Falucskai Mihályné üzente 13 éve

Szia Emese! Én is köszönöm, hogy elfogadtad a jelölésemet!!!! !!!!!! Nagyon szép estét kivánok!!!! !!! Borbála

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu