A magyarországi svábok krumplis zöldbabfőzeléke, az amerikaiak zöldséges hamburgere, és az ausztrál áruházlánc sokmagvas kenyere békésen megférnek a tálcán. A főzelék megér egy rövid leírást. A zöldbab végeit körömmel letépkedjük, vagy ha esetleg szálkás ezt is lehúzzuk. 2-3 cm-es darabokra vágjuk és sós vízben majdnem puhára főzzük. Fűszerezzük leveskockával, bőséges fokhagymával (én 3 gerezdnyit tettem hozzá), és sóval.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
Hagyományos főzelék a világban
14 éve | 0 hozzászólás
hagyományos főzelék a világban.
A magyarországi svábok krumplis zöldbabfőzeléke, az amerikaiak zöldséges hamburgere, és az ausztrál áruházlánc sokmagvas kenyere békésen megférnek a tálcán. A főzelék megér egy rövid leírást. A zöldbab végeit körömmel letépkedjük, vagy ha esetleg szálkás ezt is lehúzzuk. 2-3 cm-es darabokra vágjuk és sós vízben majdnem puhára főzzük. Fűszerezzük leveskockával, bőséges fokhagymával (én 3 gerezdnyit tettem hozzá), és sóval.
Címkék: főzelék hagyományos sváb étel
Tovább