Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Mi a Hajnalcsillag vagyunk.

Még nem az igazi Fény, csak az előhírnöke. A közelgő Fény megcsillan rajtunk, s mi visszatükrözzük ezt a Tiszta Világosságot. Az utat készítjük, tisztítjuk. De ehhez magunknak is tisztának kell lenni. Erre a munkára megy el az életünk, ez a feladatunk, a sorsunk. Nekünk kell mutatnunk az Utat az éj és a nappal, a sötétség és a fény között.Az éjből már kiléptünk, a nappal még nem a mienk. Mi a Hajnalcsillag vagyunk, minket követnek a Fény Fiai, őket követi a Fény. De lelkünkben már ott tündököl ez a ragyogás, ez ad erőt minden botlás és bukás után az ujrakezdéshez, a talpra álláshoz.

 A Fény Fiai már tökéletesek lesznek, csak előre , a fejlődés útján haladnak. Mi még hibázunk, még multunk terheit hordjuk vállainkon, az anyagi lét csábításainak még nehezen tzudunk ellenállni, de mint verembe esett vad, minden erőnkkel  a szabadulásunkért küzdönk. Megszabadulni a béklyóktól, régi szokásoktól, érzelmektől, vágyódásoktól, és rálépni az Útra, melyen majd a Fény jön el.

  Vajon a Fény jön el, vagy mi jutunk el hozzá? Balga kérdés, hiszen a világmindenségben nincsen itt, vagy ott, tegnap és holnap, csak annyi van, hogy már Vele, vagy még Nélküle..                                 Farmos, 1995.február 23.

Címkék: 1995-ben amikor még senki nem értette

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Tessék írni,még!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Kezit csókolom!Óh,igen....34 éves születés napomon,mikor szeretteim már megköszöntöttek és elcsendesedett a házanépe....Elrévedtem,valahová a jövőbe...Gondolkoztam,vajon mikor és,hogyan jő először a "BÖLCSESSÉG"?Vajon,10 év alatt mik fognak érni és,milyenné vállok?De,hogy második gyermekünket is megölik....meseszép 15 éves kislány volt......

Válasz

zemplényiné mária üzente 12 éve

Nem komment, csak tapasztlat. Különféle betegségek miatt, ami korommal jár együtt, temérdek gyógyszert kellett, és kellene szednem, ami ugye manapság nem olcsó mulatság. Felmerült bennem, hogy nem akarom a tüneteket eltakarni, hanem az okokat akarom eltakarítani. Megnéztem a gyógyszerek papirjait, ahol különféle leírások vannak, és egyféle hatás mellett 10-20 féle mellékhatás is van, amire ugye megint kaptam valami egyebet.
Vannak olyan dolgok, amiker nem tudok kikerülni egyenlőre, de van amin tudok segíteni én magam is. A bolti sót elhagytam, és Himalája sót használok helyette. A cukrot is elhagytam, és vagy keserüen iszom a teák, kávét, vagy egy kis édesítőszert teszek bele. Az étolajat lecseréltem kókusz-zsírra, aminek az íze is nagyon kellemes, és lényegesen kevesebb kell belőle.
Ezek még csak nagyon kezdeti dolgok, de a vérnyomásom rendeződött 2-3 hónap alatt. És folytathatnám a sort de rövid a papir..... meg az idő.
Tehát az étrendet kell átállítani, nem az embert manipulálni vegyszerekkel.

Válasz

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu