Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:


Egészség és üzleti lehetőség

 

Kedves ismerősöm, - aki mostmár a szponzorom is (Takács Jánosné, Margó) - mutatta meg nekem a ganoderma kávét. Szeretném mindenkivel megosztani, azt az örömöt, ami engem ért. Én naponta 5-6 kávét megittam, és nem gyenge kávéra kell gondolni, hanem jó erősre. Természetesen a gyomrom fájt és égett tőle, emellett pedig jó sok savat csinált. Kb. másfél hete iszom a Ganoderma kávét, úgy hogy reggel és ebéd után egy csomagot ketté osztva. Gyomorsavam megszűnt és a napi 5-6 kávét is elhagytam, mostmár csak a Ganoderma kávét iszom. Nagyon jó a közérzetem is azóta, mióta ezt a terméket fogyasztom, mindenkinek csak ajánlani tudom.

A DXN nem csak egészséges kávét forgalmaz, hanem egyéb termékeket is, mint sampon, szappan, valamint étrendkiegészítők (spirulina, stb.), melyekről nagyon jó tapasztalatok vannak, amit Ön is elolvashat a weboldalon.

Nagyon jó üzleti lehetőség azoknak, akik egészségesen szeretnének élni, és jelentős jövedelemre szert tenni. Csatlakozzon és ismerje meg termékeinket, minden segítséget megadunk ahhoz, hogy Ön is csak pozitív eredményeket tudjon felmutatni, mind anyagilag mind egészségileg.

 

Weblap:

 

http://www.majatermek.dxn.hu/

 

DXN kód: 310006842

E-mail: wilmek.maja@citromail.hu

Skype: maja6161

Címkék: dxn egÉszÉg ganoderma ÉletmÓd

Kapcsolódó cikkek:

  Sikeres MLM

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nagyon jó !!!Örömmel veszem a segítségedet!Mi volt az örömöd forrása,hogy egészségesen is kávézhatsz,vagy a könnyedén,hobbiként is kereshető plussz bevétel?Esetleg mindkettő?Erről is kérlek szépen a közös kuckónkban írjj!:)

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu