Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elkötelezett hálózatépítők állítják, hogy hosszú évek óta nem volt ilyen kiváló ajánlat azok előtt, akik ismerik a hálózatépítésben rejlő, kimagasló lehetőségeket, passzív jövedelmek megszerzésére!

* Mert nincs drága kötelező kezdőcsomag, a DXN hálózatához, 5.000 Ft-os áron csatlakozhatsz, s így már az elejétől nagyker áron juthatsz a termékekhez, mint törzsvásárló illetve építheted hálózatodat, mint üzletépítő! Azonnal elindulhatsz az anyagi függetlenség felé vezető úton! Csak idő kérdése, hogy passzív jövedelemre tegyél szert!

* Mert többé soha nem kell egyetlen fillért sem fizetni a tagság fennmaradásáért

* A regisztrációt követően azonnal, nagyker áron rendelehetsz a termékekből, és felvértezheted magadat termékismerettel

* Mert ismerőseidnek is megéri törzsvásárlóként regisztrálni, hiszen így olcsóbban jutnak a DXN termékeihez. Így hamarosan szép nagy, bónusztermelő csapattal rendelkezhetsz, ami anyagi függetlenséget, passzív jövedelmet teremt számodra a későbbiekben

* Mert a DXN jutalékrendszere, felhalmozó rendszer! Nincsen hóvégi nullázódás! Nem veszítheted el a szintedet a csoportodat ha nem teljesítesz!

* Mert a DXN különleges és értékes bónuszokkal honorálja a gyors kezdést

* Mert a DXN kimagaslóan versenyképes jutalékokat, bónuszokat, vezetői bónuszokat fizet a hálózat, anyagi függetlenségre törekvő tagjainak

* Mert a termékek élvezeti cikkek amellett, hogy egészségesek így nem kell győzködni az embereket, hogy vegyenek fel új szokásokat a vitaminok beszedésével, csupán a már meglévő kávézási szokásaikat kell más mederbe terelni!

* Mert a hálózatépítést kiváló grafikájú automatizált weboldalak segítik, így a legföbb teendőd csak, hogy a látogatókat odaterelgessed!

* Weboldalad rendelkezik egy webáruházzal, a DXN termékeivel és automatizált fizetési lehetőségekkel! A háttérben olyan a direktértékesítésben és az online - marketingben jártas szakemberekkel mint a webbussines.hu és a webnyertes.hu dijnyertes oldalakkal már bizonyitott Kócsó László és csapata.


Természetesen rendelkezel a honlapodon keresztül Web irodával is, ahol nyomon követheted a jutalékod alakulását, csapatod fejlődését, eredményességét.
A honlapod személyessé tétele érdekében Te alakíthatod annak bizonyos részeit, ahol bemutathatod magad, megadhatod az elérhetőséged, fényképeket rakhatsz föl, és blogot is írhatsz.
Úgy gondolom a leírtakból egyértelműen látszik, hogy mekkora lehetőséget kapsz a kezedbe, és mindezt ajándékba!

network.hu


Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu