Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

Elsőben szeretném közre tenni a Gyöngék ímáját, ime...

 

 

 

Dsida Jenő: Gyöngék imája

Jó Uram, aki egyként letekintesz
bogárra, hegyre, völgyre,
virágra, fűre, szétmálló göröngyre, -
Te tudod jól, hogy nem vagyok gonosz
csak nagyon-nagyon gyönge.


Mert pókháló és köd a szív,
selyemszőttes az álom,
pehelykönnyű és szinte-szinte semmi
s én erőtlen kezem
még azt sem tudja Hozzádig emelni.

De azért vágyaim ne dobáld a sárba,
ami az Óceánnak
legdrágább, legkönnyesebb gyöngye!
Hiszen tudod, hogy nem vagyok gonosz,
csak gyönge, nagyon gyönge.

 

 

 

Majd csak ezek után ismertetnélek Titeket Váradi Tamással:

 

Váradi Tibor könyveit ajánlom mindenkinek aki a vallás és az ezotériát szeretné megismerni teozófiai aszpektusban is:ajánlom a következő honlapot is

www.napfenyes.hu

Váradi Tibor "Trilógiája": Máté, Márk és Lukács evangéliumai a szellemtudomány fényében

network.hu




"Az ember az idők során eltávolodott Istentől, felebarátaitól és a természettől. Emiatt hiányérzete van, ami aztán keresésben-kutatásban, s végül őszinte törekvésben nyilvánul meg. Az elveszett egység helyreállítására már számtalan tanító hagyott hátra utakat. Ezek egyike a szellemtudomány, amely időről időre megújulva segíti az emberiséget.Célja az egyéni szellem (az ember) visszavezetése a világszellembe (Istenbe), mégpedig az érzékfeletti világok lényeinek és tényeinek a megismerése, megélése és megvalósítása által.

A szellemtudományi megközelítés révén a szent iratoknak olyan igazságrétegei kerülnek napvilágra, amelyek a felszínes és hétköznapi olvasatban amúgy elrejtőznek.

Az emberiség számára íródott szent szövegek egyik gyöngyszeme a Krisztus tanításait magába foglaló négy evangélium, amelyeknek teljesen új és csodálatos mélységei tárulnak fel a szellemi kutatás előtt.

Az evangélium szó jelentése jó hír, örömhír. Művemmel abban szeretnék segíteni, hogy meghalljuk ezt a hírt, megváltozzon általa az életünk, és közelebb kerüljünk valódi önmagunkhoz és Istenhez"
Váradi Tibor Máté evangéliuma a szellemtudomány fényében cimű könyvéhez



"A mai ember beteg, elvesztette az EGÉSZ-ségét. Homo sapiensbol homo paciens lett. Ennek a betegségnek a legfőbb tünete az amnézia, a felejtés. Az ember elfelejtette, honnan jött, hová tart, és ki is ő valójában. Az idők folyamán rengeteg tanító és tanítás született, hogy meggyógyítsa az embert. Ezen tanítások egyike a szellemtudomány, amely segít az emberiség egészségének helyreállításában.

A gyógyulási folyamat fontos része az önzetlenségben és önállóságban való gyarapodás. Az ember az önzetlenség által lesz szeretetteljes, az önállóság által pedig szabad lény! A szabad ember képes az akaratát bármilyen körülmények között megvalósítani, a szeretetteljes ember képes az akaratáról bármilyen körülmények között lemondani. Hogyan képes az ember egyszerre szeretetteljes (önzetlen) és szabad (önálló) lény lenni? Erre tanítanak meg az evangéliumok! A beteg emberiség számára a Krisztus életét és tanításait magába foglaló négy evangélium a legfőbb recept!

Merítsünk hát ebből a gyógyforrásból a szellemtudomány segítségével, hogy EGÉSZ-séges emberként ismét helyreálljon bennünk az összhang a természettel, felebarátainkkal és Istennel!"
Váradi Tibor Előszó a Márk evangéliuma a szellemtudomány fényében cimű könyvéhez


"Bölcsesség és szeretet: az ember két szárnya, amellyel az Égbe emelkedhet. A bölcsesség, amely 'föntről' az emberbe áramlik, és a szeretet, amely az önzetlen tettek által az emberből a világba árad.

A bölcsességben való növekedés érdekében le kell küzdenünk magunkban az anyagelvű világszemléletet, a materialista gondoilkodást, és nyitottá kell válnunk a szellemi tanítások felé. A szeretetben való gyarapodás érdekében ugyanakkor le kell küzdenünk a bennünk rejlő egoizmust, hiszen amit ma szeretetnek nevezünk, az sokszor csak kifinomodott önzés, álruhába bújtatott egoizmus. Csak tiszta lélek képes érdek nélkül szolgálni a másik embert!

Az evangéliumok a bölcsesség és a szeretet forrásai. Ez a két isteni alapelv egyesülve, egymást áthatva jelenik meg Jézus Krisztusban, mint bölcsességteljes szeretet, és mint szeretetteljes bölcsesség. Ha befogadjuk Krisztus tanításait, akkor a bölcsesség fénye kiűzi fejünkből a tudatlanságot, ha követjük a Krisztus által adott életpéldát, akkor a szeretet hője elolvasztja a szívünkben lévő haragot és gyűlöletet."

Váradi Tibor Lukács evangéliuma a szellemtudomány fényében cimű könyve


"Isten a szeretet" - a legrövidebb és leglényegesebb mondat Istenről, amit János apostol fogalmazott meg. Az Isten és a Szeretet azonos fogalmak. Minden Istenből - azaz a szeretetből - született, és minden Istenbe - azaz a szeretetbe - tér vissza.

Az ember egyetlen valódi tápláléka a szeretet. Ha szeretnek miket, annál már csak egy jobb dolog van: ha mi szeretünk másokat. A szeretet által mehet végbe igazi újjászületésünk, a halál erőinek legyőzése. Krisztusban akkora volt a szeretet, hogy legyőzte a halált. Általa és benne ez minden ember számára lehetséges ajándék!

Az igazi szeretet ismérve az áldozatkészség és a megbocsátás. Az áldozatkészség tulajdonképpen szenvedésvállalás a szeretet jegyében. Azaz: képes vagyok saját vágyaimról lemondani, és áldozatot hozni a másik emberért. A megbocsátás lényege ugyanakkor az elnéző lelkület, aminek a kulcsszava a "mégis" - bármit is tegyen vagy mondjon a másik ember, én mégis elfogadom és szeretem őt.

Nem csak szeretettel kell akarni, de akarni kell szeretni is! Akik akarnak szeretni, azok számára javaslom János evangéliumát, a szeretet legszebb tankönyvét, amelyet megértve, megélve, és megvalósítva ismét megtanulhatjuk szeretni egymást: a természetet, embertársainkat és Istent.

Váradi Tibor János evangéliuma a szellemtudomány fényében

 

 

A sclerosis multiplex egy autoimmun, idegrendszeri betegség.Analizáljuk már a testen kivűl az érzelmi és a gondolati rétegünket is tisztelt betegtársaim! Nagyon sok közös tényezőt találunk a 3.as analizisünk sorrán!

 

Üdv Volldoki

 

Címkék: hit szeretet és béke

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu