Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Becsapott civilizáció 6000 évnyi hatalom a politikusok és papok kezében

Becsapott civilizáció | 6000 évnyi hatalom a politikusok és papok kezében

Ez a videó az emberiség történetének egyik legvéresebb háborújáról készült - részlet az "Alkotó társadalom. Amiről a próféták álmodtak"" című nemzetközi online konferenciából. Különböző becslések szerint a második világháború összes áldozata 50 és 80 millió között mozgott. Ez az Európai Unió országainak több mint felével, illetve Kanada és Ausztrália lakosságának a népességével vethető össze!

Miért nem tanít nekünk semmit a történelem, és miért folytatjuk még most is a harcot és az egymás elleni gyilkolást, amikor emberek halnak meg világjárványok és éghajlati katasztrófák miatt? Miért hallgatunk továbbra is azokra, akik felosztanak minket és viszályt szítanak? Mindannyian emberek vagyunk, boldogan és békésen akarunk élni, biztonságban akarunk élni. És minden a mi kezünkben van! Végül is, ahogy A. Novych az "AllatRa" című könyvében írja: "Az uralkodó egy - ti pedig sokan vagytok. Becsap titeket azzal, hogy azt mondja, hogy ő erős, mert az ő ereje ti vagytok, akik a saját akarata ellenére is az ő akaratát teszitek. Ha az emberek leteszik a fegyvert, nem lesz, aki harcoljon. Egy hegy ereje nem a csúcsán fekvő kőben rejlik, hanem a hegy monolitikus erejében."

Már azzal, hogy összefogunk, és átirányítjuk a háborúra költött hatalmas erőforrásokat, nagymértékben javíthatunk a földi élet feltételein. Építhetünk egy olyan Alkotó Társadalmat, ahol az emberi élet a legmagasabb érték! Csatlakozz! Jövőnk minden egyes ember cselekedeteitől függ!

Nemzetközi online konferencia az "Alkotó társadalom. Amiről a próféták álmodtak": https://youtu.be/7q4njwJAMGE

Az előjel című műsor: https://youtu.be/MbDKsxTM_8c

Az "Alkotó társadalom mindenkit egyesít" című műsor: https://youtu.be/0d_J1beKRZY

Az "ALLATRA TV" Nemzetközi Internet Televízió hivatalos honlapja
https://allatra.tv
info@allatra.tv

Címkék:  

Kategória: Tudomány, technika

Látta 37 ember.

Vágólapra másolás

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu