Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Andrea Bocelli sings the Ave Maria in St. Peter;s Square

Andrea Bocelli Rajongói Kör
2015. július 4.

Szentlélekben való megújulás
https://hu-hu.facebook.com/permalink.php?story_fbid=720233274755268&id=415946288517303


Ferenc pápa július 3-án csatlakozott a Szentlélekben való megújulás nemzetközi karizmatikus közösség kezdeményezéséhez, amely pénteken amely délután négy órakor kezdődött egy ökumenikus szertartással: Az egység és a béke útjai – az imádság hangjai korunk vértanúiért és a lelki ökumenizmusért címmel. Az eseményen jelen volt Leonardo Sandri bíboros, a Keleti Egyházak Kongregációjának prefektusa; Kurt Koch bíboros, a Keresztény Egység Előmozdítása Pápai Tanácsának elnöke; Angelo Bagnasco bíboros, az olasz püspöki konferencia elnöke; keleti ortodox és katolikus pátriárkák, anglikán és evangélikus püspökök, a pünkösdi mozgalom lelkipásztorai.
Szívből jövő imádságok hangzottak el, a püspökök, pátriárkák, bíborosok egymás kezét fogva fohászkodtak. Andrea Bocelli, Noa, Don Moen és más nemzetközi hírű művészek dalai és a világ minden tájáról érkező hívek imádságai váltogatták egymást a Szent Péter téren, és ez az imádságos koncert a közel-keleti, ázsiai és a világ más részein zajló keresztényüldözés drámájának témája körül forgott. (forrás: Magyar Kurír)
Andrea elénekelte a "Panis Angelicus-t", "Gloria a te-t", "The Prayer-t" Ilaria Badiaval, a "Life is Beautiful-t" Noaval, Gounod "Ave Maria-ját", és az "Amazing Grace-t" a többi énekessel együtt. Az utóbbi itt látható:https://www.youtube.com/watch?v=u5q7FTixnWU
Egyenlőre ez a két videó található meg a neten, de remélhetőleg hamarosan felbukkan a többi is.
Pope Francis Hosted 'Voices of Prayer' with Don Moen, Darlene Zschech, Noa, and Andrea Bocelli in Rome. The event is organized by "Renewal in the Holy Spirit," a charismatic group within the Catholic church. The gathering is historic, as it is the first time an ecumenical event is being held in St. Peter's Square. Among those present were Cardinal Leonardo Sandri, Prefect of the Congregation for the Oriental Church; Cardinal Kurt Koch, President of the Pontifical Council for Promoting Christian Unity; Cardinal Angelo Bagnasco, President of the Italian Episcopal Conference. Also present were several Eastern Orthodox Patriarchs, Bishops from the Anglican & Lutheran Churches and Pentecostal pastors.
The group held hands in prayers as the hymn Amazing Grace was sung.https://www.youtube.com/watch?v=u5q7FTixnWU
Andrea sang "Panis Angelicus", "Gloria a te", "The Prayer" with Ilaria Badia and "Life is Beautiful" with Noa, Andrea singing in Italian and Noa in English and Hebrew, and Gounod's "Ave Maria".
Let's hope that later all of the videos will show up on the net so we can enjoy them.
https://www.youtube.com/watch?v=CNkxotwZZL8

Címkék:  

Kategória: Művészet

Látta 51 ember.

Vágólapra másolás

Értékeld!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu