Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

network.hu

 

 

 

 

 

 

https://ujfoldklub.hu/az-uj-tudatossag/

 

 

KezdőlapÉlő Föld › Az új tudatosság

Az új tudatosság

Bejegyezve 2015-03-29 Szerző Tamás

Az átalakulás sürgőssége

Ha mély válsággal kell szembenézni, ha a világban való létezés, a többi emberrel és a természettel való kapcsolat régi módja többé már nem működik, ha az életben maradást leküzdhetetlennek látszó problémák fenyegetik, akkor az egyedi életforma, vagy a faj elpusztul, illetve kihal. Vagy pedig egy evolúciós ugrással állapotának korlátai fölé emelkedik.
(Eckhart Tolle: Új Föld c. könyvének bevezetőjéből)

Az ember evolúciójának legújabb állomása nem az, hogy még egy ujjunk vagy orrunk nő, hanem a Minden Létezővel való Egység tudatának helyreállítása. Az Új Föld Klub azért és azoknak született meg, akik egyetértenek velünk ebben a kérdésben. Munkánk arra irányul, hogy létrehozzunk egy olyan közösséget, ahol az egyének fejlődését támogathatjuk, és mi is tanulhatunk másoktól. Programjaink célja, hogy népszerűsítsük a Tolle által megfogalmazott világlátást, és ehhez más gondolkodóktól, és tanítóktól is átadjunk tudást, ismereteket. Valamint a magunk módján hozzájáruljunk az emberiség és a bolygó jól-létét előremozdító folyamatokhoz. Reméljük, hogy minél többen megtalálják segítségünkkel a maguk útját a fejlődéshez, és saját békéjük és harmóniájuk növeléséhez.

Mit jelent a Kozmikus (Univerzális) tudat?

A fogalom egy olyan létállapotot ír le, amelyben az emberi szubjektum folyamatosan összekapcsolódott állapotban létezik minden létezővel. Ez nem jelenti az ego ?halálát?, de jelenti az ego fölötti önkontrollt.

Mire jó a Kozmikus tudat?

Röviden megfogalmazva: Az emberiség és a bolygó megmentésére. Ez egy olyan létállapot, amely az Egységből szemléli a Mindenség működését. Megszűnik általa a harc az ellentétek között. A polaritást tudomásul veszi, ám nem terheli küzdelemmel. A tudatosságon keresztül feloldja a kétséget (kételkedést, megkérdőjelezést, szembenállást) és a kettőséget. Feloldja a tépelődést és az állandó problémázást és harcban állást. Helyet teremt a békének , a megoldásoknak, és a kölcsönösségnek.  Mivel megszűnik az ellenség-kép, eloszlatja a paranoid gondolatokat, és a belső béke és harmónia állapotához segít hozzá.

Ítélkezés nélküli szemlélőjévé tesz az eseményeknek, és folyamatosan a problémamegoldásban tart. A probléma már önmagában is egyszerűbbé válik attól, hogy a tudatosság nem harcol vele, hanem csak megoldandó feladatként néz rá.

Eltűnik a félelem, a fájdalom, és a fájdalomtól való félelem. Így teret kap a LÉT élvezete, egy ragyogóan áramló, könnyed tudatosságban való létezés érzete.

A problémák nem szűnnek meg maguktól, de sok közülük érvényét veszti, valamint a megoldásra váró dolgok is könnyen és gyorsan feloldódnak, megoldódnak.

Honnan származik az elnevezés?

A Maja naptár modern interpretációját Jose Argüellesnek köszönhetjük, aki történészként tanulmányozta a Maják ősi próféciáját. Munkája közben megértette a kozmosz működését, és így a tudat átalakulásának idején útmutató szerepet játszott. Álomvarázs naptárával segítette az új gondolkodásmód elültetését.

A Maja naptár valódi célja a Kozmikus Tudatba visszatérésünk elősegítése volt. A Maják által Álomidőnek nevezett 26 éves átalakulási időszak (1986-2012) alatt az Argüelles féle Dreamspell naptár sok embernek nyújtott útmutatást, hogy hogyan ?álljon át? az új korszakban létrejövő másmilyen világlátásra (paradigmára). Számunkra mostanában kezdett nyilvánvalóvá válni, hogy az új tudatosság valóban megszületett, és hogy az emberiség és a bolygó jövője valóban kedvező legyen, célszerű, hogy minél több emberben felébredjen ez a tudatosság.

Régi-új képességről van szó: Már volt olyan korszaka az emberiségnek, amit a legtöbben csak ?aranykor?-ként ismernek. (Ami most talán módosulni látszik, hogy a tudomány különböző ágazatainak neves képviselői is eljutottak a maguk szakterületén keresztül ugyanerre a végkövetkeztetésre: Az emberiség gondolkodása vagy megújul, vagy elpusztítja magát. és a bolygón az életet.)

MIND-EGY

Egyek vagyunk, és mindek is. A fizikai kutatások bebizonyították, hogy végső szinten az egész univerzum egyetlen egy dologból: rezgésből áll. Erre ma már matematikai bizonyítékaink is vannak. De mivel mi nem vagyunk tudósok, csak hivatkozni szeretnénk ezekre a kutatási eredményekre.

Amiről azt hiszem, hogy nekem jó, nem biztos, hogy mindenkinek jó, de ami mindenkinek jó az nekem is jó. A békét és a harmóniát a szűklátókörűség bontja meg. A holisztikus életszemlélet viszont lehetővé teszi, hogy a világ úgy fejlődjön, hogy közben figyelembe veszi a többi létező szükségletét is. Ezért szeretnénk összekötni a Kozmikus Tudatosság már ismert fogalmát az ökológiai környezettudatos gondolkodásmóddal. Ugyanis egészen addig, míg csak a távoli galaxisokkal tartjuk egységesnek magunkat, de a szomszéd kutyájával vagy a megvásárolt termékekkel nem, addig még nem járunk a teljesség útján.

Pozitív gondolkodás ? teremtő akarat

Az új paradigma szerint az ember nem test lélekkel, hanem egy örökkévaló szellem, mely jelenleg egy testben gyűjt tapasztalatokat a fejlődő lélek, és a Teremtői Tudat számára. Fejlődésünk jelenlegi szakaszában meg kell újra tanulnunk a gondolatok teremtő erejének bölcs használatát. Nem mindegy, mikor mit teszünk, mit gondolunk, és hogy cselekedeteink összhangban állnak-e a Legfőbb Jóval.

A velünk történő események kiválthatnak negatív érzéseket, melyekkel kibillenünk az egység állapotából, és különállóként, elválasztottként, netán eltaszítottként kezdünk érezni. Ezt az állapotot a megértés és a szeretet képes megszüntetni. De ahhoz, hogy ez megtörténhessen, aktív közreműködésünkre is szükség van.

Eszközeink mind a harmónia, belső béke és az egyensúly állapotába ? a Kozmikus Tudatba, az Egységbe ? való visszatérést segítik elő. Várunk programjainkra, kezeléseinkre, ha harmóniára, békére, nyugalomra vágysz!

***************

Tudás:

Idézet fentről:

Mire jó a Kozmikus tudat?

Röviden megfogalmazva: Az emberiség és a bolygó megmentésére.

 

Másik idézet:

 

A Maja naptár valódi célja a Kozmikus Tudatba visszatérésünk elősegítése volt.

 

Felidézem, melléállítom:

Belső Út a kozmikus tudathoz (001)

https://zdravatv.com/hu/the-inner-path?genretag=HU

 

network.hu

 network.hu

*************

network.hu

 

http://univerzalis-elet.com/koenyvek/tudatos-elet-oenmagunkra-talalas/belso-ut/28-a-belso-ut-az-akarat-fokozata

network.hu

 

 

 

 

Címkék: uj fold klub az uj tudatossag istenhez önmagunkban belső út

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu