Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

        KÖSZÖNTELEK, Kedves Érdeklődő !

A NONI gyümölcslé kiváló tuljdonságaival szeretnélek megismertetni. A NONI gyümölcs a Plinéz szigetekről származik. A szedése, feldolgozása, palackozása és forgalmazása egy vonalban történik, nincsenek intermediáris szakaszok. Ez igazolja a hitelességét és az eredetiségét. KITÜNŐ immunrendszer erősítő, antioxidáns tartalma 800x nagyobb mint az ananászé. Kitisztítja a szervezetet a szabad gyököktől, amelyek köztudomásilag káros hatást fejtenek ki egész testünk müködésében. Méregtelenít, szabályozza az epe és az emésztőrendszer müködését leküzdve a puffadást és a konstipációt. Karbantartja az érrendszer és szívmüködést (kálium tartalom). Segít leküzdeni a depressziót, könnyíti a dohányzás-alkohol-drog elvonásos tüneteit. Csökkenti a prosztata nagyobbodás okozta éjszakai vizelési ingert. Lényegesen enyhíti a menstruációs görcsöket, egészen  azoknak a kiküszöböléséig. Lázcsillapító, fájdalomcsillapító hatása van. Segit az allergia kezelésében. Jó hatással van az izom-és izületi panaszokra. Gátolja a rákos sejtek szaporodását, segiti a T-faló sejtek tevékenységét. Nincsenek mellékhatások, fogasztása nem zár ki semmilyen gyógyszeres kezelést (ha csak a gyógyszer nem válík fölöslegessé egy bizonyos idő után). Bizonyítottan szabályozza a vérnyomást, a vércukorszintet. Karbantartja a látást, bőrt, hajat, körmöket. NÖVELI A FIZIKAI - PSZICHIKAI TEHERBÍRÁST. Javitja az alvás minőségét.

Literes kiszerelésben kapható. Fenntartó adag - 30 ml reggel üres gyomorra (étkezés 1 óra múlva), terápiás adag - 50ml-90ml (reggel-este étkezés előtt).

         JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK !!!!!!!!

Címkék: tÖbbet a noni-ról !!!

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu