Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

GONDOLATOK AZ UNIVERZUM TERMÉSZETÉRŐL

A Föld bolygót kezdetben 22 faj kolonizálta. Ezek közül 17 humanoid, a többi rovarszerű, növényi és hüllő fajú volt. Fehér bőrű emberi kolóniák elsőként Mu és Poszeidia kontinensein voltak. A földönkívüliek kezdetben ásványokért és természeti erőforrásokért (pl arany, bórax) is jöttek a Földünkre.
Az andromédabeliak szerint az Univerzum 21 milliárd, a Föld bolygó pedig 7.5 milliárd éves. Azonban meg kell jegyzeni, hogy a fizikalitás értelmezése másképpen működik a különböző földönkívüli fajoknál. A fejlett civilizációk értelmezése szerint az univerzum valódi kezdete a gondolat/koncepció megteremtődésével kezdődik. Vagyis először van a gondolat, majd ezt követi a manifesztáció a különböző szinteken és méretekben, le egészen a fizikai anyagba, a 3D-be érkezve. A mi tudományunk ugyanis csak ezt képes érzékelni és mérni. A tér és időérzékelésünk meghatározza a hitrendszerünket is, a mi fókuszunk pedig leginkább csak a fizikai valóságra koncentrálódik. Sok földönkívüli civilizáció viszont nem így méri az időt, és emellett különbözőképpen értelmezik és magyarázzák az örök érvényű igazságokat is.

A 4D első szintjén meg lett engedve, hogy gondolataink erejével létrehozzunk egy alacsonyabb frekvenciájú valóságot, ebben egyébként nagyon sikeresek voltunk. A 4D ezen szintjén 3 hatalmas „energiazseb” teremtődött meg. Ezekbe fény került és a zsebek egyre csak telítődtek, és már nem bírtak el több fényt és gondolatot, így aztán minden, amit teremteni akartunk, manifesztálódott. Ekkor ezek a zsebek belerobbantak a térbe és időbe, ezáltal megteremtve azt, amit ma fizikai univerzumnak hívunk. A fekete lyukak azok az ablakok, ahonnan ezek a robbanások eredetileg érkeznek. Az andromédabeliek szerint ezek tulajdonképpen portálok más Univerzumok dimenzióiba. Mindannyian teremtői vagyunk a létezésnek, hiszen azt a kollektív tudatosságunk hozza létre. Emellett mindannyian más univerzumokból és/vagy gondolati dimenziós síkról származunk. Ott mindannyian összejövünk, hogy létrehozzunk egy másik, különálló, de nagyon különböző fizikai és spirituális sűrűséget pontosan úgy, ahogyan más sűrűségű testekhez másmilyen tiszta energiák tartoznak.

TÖBB EZERMILLIÁRDNYI LÉLEK DÖNTÖTTE EL, HOGY ELHAGYJA A FORRÁST ÉS TEREMTENI KEZD! A Létezés felállította a szabályokat ehhez a kísérlethez és mi mindannyian elfogadtuk azokat. Senkit sem kényszerítenek erre, hiszen a szabad akarat mindenek felett áll. A teremtés alkalmával mind ott gyülekezünk a saját portálunknál (fekete lyuknál). Minden portálnak saját meghatározott evolúciós pozíciója vagy útja van, ezért is mondják, hogy ahány lélek, annyi út / ösvény létezik. Mindannyian más utat választunk, de alapvetően 3 csoportba sorolódunk:

1 csoport - akik a 4D-ben maradnak és onnan fejlődnek felfelé
2. csoport - azok a lelkek, akik bolygók, holdak, csillagok, napok, állatok és más létformák lesznek
3. csoport – ezek a lelkek a 3D-be kerülnek, és valódi hordozói lesznek a szellemnek fizikai formában megtestesülve. E csoport tagjainak az evolúciót a második csoporttal kell kezdenie és fejlődnie egészen a 3D-ig, majd még annál is feljebb. Ez nem jelenti azt, hogy az ember vagy más tudatos fizikai lény jobb bármelyik más létformánál, az emberiség ráadásul amúgy sem létezhetne az „1. és 2. királyság” erőfeszítése nélkül.

Minden univerzum egy élő organizmusnak tekinthető és minden univerzum egy élő lélek isten elméjében. Ennek az univerzumnak a történelme egyedi az idők végtelenjében, a megteremtett szeretet, fejlődés, technológia és boldogság felülmúlhatatlan. AZONBAN a félelem másik polaritása miatt (aminek megtapasztalásába beleegyeztünk) át kell esnünk extrém háborúkon, gyűlöleten, pusztuláson és önbírálaton. A félelem majdnem olyan erőteljes teremtőerő, mint a szeretet, csak nem valóságos (legalábbis abban az értelemben nem, hogy mindeközben a valódi éned egyáltalán nincs fenyegetve). A félelem azonban, amikor teremtő formájában van, nem áramlik szabadon, ezért korlátozó, ellenőrző és pusztító jellegű.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu