Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szlovéniáról ritkán esik szó, ha éppen arról csevegsz valakivel hova utazna el szívesen. Persze nem is egy divat úti cél, de ettől még nagyon érdekes hely lehet. Én már utaztam ide egy hosszú hétvégére és számomra nagyon pihentető volt a természetben lenni.

Akik nem tudnának túl sok mindent Szlovéniáról azoknak kicsit mesélnék. 

Gyönyörű természeti adottságokkal bír, ami főként a hegyláncoknak köszönhető. Ha ide utazunk, akkor érdemes kinézni egy ismertebb túista utat és sétálni a hegyekben. Szerintem nincs is annál jobb nap, amikor reggel elindulunk egy kiadós reggeli után egy egész napos túrára a hegyekbe. Viszünk magunkkal a táskában uzsonnát és italt és a természetben elfogyasztjuk. Hosszú percekig gyönyörködünk a tájban, ha jó időnk van akkor kihasználjuk a D vitamin erejét. 

Akit érdekel az ellátogathat az egyik legismertebb túrista helyre, a postojnai cseppkőbarlangba.

Bled talán sokak számára ismerősen hangzik, ide is érdemes ellátogatni.

Ha azt szeretnénk, hogy tényleg lássuk Szlovénia legfontosabb túrista helyeit, akkor érdemes buszos körutazással mennünk. Én például láttam a Kárpáteurópa utazási iroda oldalán ilyet. Ha viszont számunkra a táj és a ráérős séta a fontos, akkor vágjunk neki egyéni úttal és élvezzük ki a hegyi levegőt. Nézzünk ki egy jó szállást, ahol akár wellnes is van és kóstóljuk meg a helyi ételeket. Kóstoljuk meg a jotát vagy a ricet.

Ha van élményetek nektek is Szlovéniában írjátok meg!

Címkék: szlovénia utazás utazási tipp

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu