Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elég sok illatosítót kipróbáltam már, de mióta hallottam arról, hogy a legtöbb légfrissítőbe bennyi káros anyag van azóta kutakodtam, hogy mi az ami talán jobb megoldás lehet. Az otthoni illóolajos párologtatás természetes anyagokból van, de nekem sajnos macerás volt újratöltögetnem a vízet miután elpárolgott. Ez miatt rettentő balesetveszélyes is, ha nincs benne víz és éppen őrizetlenül hagyod. 

Nekem a legtöbb illatgyertya sem jött be, mert túl tömény és szintén ott kell ülnöm fölötte, mert az ördög sosem alszik.

Aztán kutakodtam még a neten és találtam egy olyan elektromos illatosítót, amibe nem kell vizet tölteni és illóolajokat adagolni bele. Külön vannak hozzá kapszulák és abban van az illóolaj. Egyszerűen össze tudtam rakni és azt ott mertem hagyni az asztalon őrizetlenül. 

 

network.hu

 

Elég fura neve van, szerintem még sokan nem hallottak róla. Ez a Moodo. Én is csak egy magyarországi webshopban találtam meg és az emagon. Elég borsos elsőre az ára, de hosszú távon szerintem ez a legbiztonságosabb megoldás.

Amit még szeretek benne, hogy én szabályozhatom hogy mikor kapcsoljon be és mennyire erősen illatosítson. Nekem képes is megfájdul a fejem a túl erős illatoktól.

Most beszereztem a karácsonyi illat kapszula családját és isteni. Már totál karácsonyi hangulatom van otthon.

Ha ti is szeretnétek feldobni a téli napokat, akkor ez szerintem egy szuper eszköz hozzá!

Osszátok meg ti is nálatok milyen illatosító vált be!

Címkék: illatosító karácsonyi illatosító otthoni illatosítás

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu