Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"En vagyok az igazi szoloto es az Atyam a szolomuves."

Jn.15,1

Mennyei edes Atyam!Alazattalszolitalak meg teged e tavaszi reggelen:hadd tarjam szivem es lelkem kereseit!

A foldi ember read bizza mindenet,amije csak van.Kezedben tartod az egesz vilag sorsat,az emberi elet alakulasat,szuletestol halalig es azon is tul.Esztendorol esztendore a foldbe hullajtott termes magjaival egyutt elvetem a lelek foldjebe azon remenyemet,hogy te, a gondviselo Isten,mindig latod szegeimet,nyomorusagaimat.Te gondoskodsz amindennapi kenyerrol.Te adsz remenyt,hogy ebben az evben is bo termest arathatok,es a munkam nem lesz hiabavalo.

Jo Atyam,az utobbi idok jelei nyugtalanna tesz engem:egyre tobb az arvizsulytotta terulet,a katasztrofak szama novekszik.Aggodalmaskodom,hogy mikor fogja az en hazamat,foldemet is semmive tenni a megallithatatlan viztomeg.Csak abban bizom,hogy szereteted nem nezi buneimet,es itelo kezeddel nem sulytod ezt a telepulest,hanem megovsz engem a katasztrofatol.

O,add,kegyes Isten,hogy bekeben maradjak,es ne "sirva arassak",ahogyan iged mondja.Nem kerek sokat Toled,csak annyit,amire szuksegem van a mindennapi lethez,a gyermekeimrol,unokaimrol,szeretteimrol valo gondoskodashoz."A mi kezunknek munkajat tedd allandova bennunk.Amen.

Tolnai Istvan-Nagykaroly.

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szodorai iren üzente 12 éve

Minden szo igaz,csak sokszor es sokan nemfigyelunk oda!

Válasz

Szöllősiné Irén üzente 12 éve

Meghatódottsággal olvastam az imákat, köszönöm Neked! Üdv. Ircsi

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu