Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

"Megjelent az Ur Abrahamnak a Mamre tolgyeseben,es o ott ul a ho napon,a satra ajtajaban

"1

Moz.18,1  Mindenhato Istenem,megkoszonom aldasaidat. Te vagy a felseges Atyam,a vilag teremtoje es gondviseloje,az idok folyasat,az evszakok valtakozasat ,Te iranyitod.Kozben a fold porabol gyurt,porszemnyi emberre  is gondod van.Megkoszonom,hogy odafigyelsz ram,hogy napjaimhoz napokat toldasz,hogy eletemet megtartod,s hogy kereseimmel Hozzad mehetek.Belatom,hogy gyakran nem torodom veled,a hol a rohanas,hol a csendes elet probal Tolled elszakitani.Adj,urunk erot a beismeresre,hogy nelkuled semmik vagyunk.Te legy oromunk adoja es a banat elhordozoja mindenkor.

  Igy kerlek,legy velem naprol,napra es add,hogy szuntelen erezzem kozelsegedet.Ovo atyai tekinteted le ne vedd rolam,legy velem a munkaban,es a pihenesben.Te adj erre a nyari idoszakra is boldogulast.Kezunk munkajat tedd allandova,hogy a vetes utann remmelhessunk bo aratast.Te aldd meg azt,amit veritekes munkaval megszerezhettunk ,es adj halas szivet is.Te aldd meg azokat,akiknaprol,napra azon faradoznak,hogy a maguk es masok asztalara odakeruljon a mindennapi kenyer,es te alld meg azokat,akik eppen megerdemelt pihenesuket toltik.Te adj tartalmas iskolai szunetet gyermekeinknek.Te adj felfrissulest a hosegben.

  Nem csak magamat viszem eled,hanem az egessz embervilagot,s kerlek,hogy tul a testi joleten es anyagi boldogulason te adj lelekben megujulast,lelki ebredest.Te adj hus szobakat,arnyas lugasokat,barati beszelgeteseket,vagy beso csendesseget,hogy imadsaggal elve felfrissulhessunk lelki ertelemben is.

  Kerunk Krisztusert,hallgasd meg imadsagunk.Amen.

Címkék: jobb domokos -krasznamihalyfalva.

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

szodorai iren üzente 9 éve

Igen minden szo igaz ebben az imadsagban ,jo volt veled ujra elolvasni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Köszönöm ezt a szép imádságot ,az Úr szeretete mindenhol ott van ,hogy megvédjen épp ahol szükségeltetik

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu