Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

 

 Üdvözöllek tisztelt látogató!


Én is sokat keresgéltem a neten lévő lehetőségek között az utóbbi időben amíg rám talált egy ismerősöm ezzel a lehetőséggel. Tudniillik elég szkeptikus vagyok ezekkel a dolgokkal amióta egy cég „csőbe húzott” ,  de itt nem indultak be az ellenkező kisördögök az agyamban akik megvédenek a rossz döntésektől. Azt gondolom megtaláltam azt a céget ahol, ha dolgozom folyamatos egyre növekvő jövedelmem lesz. Ez a cég már már több mint 2  éve a piacon, biztos kifizetett  jövedelmet nyújt munkatársainak. A termék piaca egyre növekszik világszerte.

Előre szeretném bocsátani, hogy ajánlatom mögött komoly, hosszú távú, nagy lehetőségeket rejtő munkáról van szó, mely talán egész életet pozitívan befolyásolhatja.

Érdemes tehát nagyon komolyan venni, ill. csak akkor belekezdeni, ha ilyen munkára vágysz.

Lehet végezni munka melletti kiegészítő tevékenységként, de több munkatársunk választotta már ilyen kezdés után később fő tevékenységévé.

Egyszerű, könnyen megtanulható munka, mely nem az azonnali meggazdagodásról szól, de következetes, pontos munkával életre szólóan biztosíthatod vele jövődet, akár anyagi függetlenséget elérve, függetlenül a magyar gazdaság-politika változásaitól! 
Szélessávú internet kapcsolat az alapfeltétel, minden más eszközt a Cég biztosít, magas színvonalon. Iskolai végzettség nem szükséges hozzá, de bizonyos szintű tudást, elsősorban rátermettséget igényel. Skype, kapcsolat alapvetően megkönnyíti a betanítási, segítési munkánkat. Ennek megteremtésében is tudunk segíteni, ha szükséges. 
Munkánk nem a többi hasonlóhoz mérhető "idénymunka", csoportunk már több mint 2 éve dolgozik,
Keress bizalommal, csak őszinte válaszokat fogsz kapni!
Ha Téged mégsem  érdekelne ajánlatom, kérlek, továbbítsd olyanoknak, akiken segíteni szeretnél;  -  később hálásak lesznek Neked!


Üdvözlettel: Szlávik Margit

 
Mobil:+36306073760


Skype: szlavikmargit

 

 

Címkék: internetes munka másodállás otthoni munka

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu